Trupa Holograf, afectată de Covid. Unul dintre componenții formației a mărturisit că a fost internat mai multe zile într-un spital din București

Trupa Holograf, afectată de Covid. Unul dintre componenții formației a mărturisit că a fost internat mai multe zile într-un spital din București
Solistul trupei Holograf, Dan Bittman, alături de chitaristul Mugurel Vrabete (d) / Sursă FOTO: Facebook-Holograf
Publicat: 12/10/2021, 20:03
Actualizat: 12/10/2021, 20:04

Iulian Mugurel Vrabete, chitaristul și compozitor al trupei Holograf, a scris într-o postare pe pagina sa de Facebook că a trecut şi el prin Covid şi chiar a fost internat într-un spital din București, mai multe zile. De asemenea, el a lăudat cadrele medicale, pentru îngrijirea pe care a primit-0, mai ales că nu a apelat la „pile” pentru a beneficia de tratament preferențial.

Menționez nu am avut nicio intervenție sau recomandare din partea nimănui. (…) Mulțumesc doamnelor, domnișoarelor și domnilor doctori, asistente și infirmiere care s-au îngrijit cu absolută dedicație, cu înțelegere și pricepere, fără măcar umbră vreunei condiționări, și, repet, fără a avea vreo intervenție din partea cuiva. Nu au existat favoritisme, au fost doar proceduri respectate cu remarcabilă înțelegere. Am ajuns acasă complet vindecat și vreau spun sistemul medical românesc funcționează, în parametrii pe care îi are, dar este eficient, curat și disciplinat. Sper fie cât mai multe locuri asemenea”, a scris artistul pe rețeaua de socializare.

Acesta este finalul postării sale, dar la începutul mărturisirii sale artistul a descris cu lux de amănunte cum a ajuns pe patul de spital.

„Am trecut prin Covid. Am cerut la 112 o evaluare, am fost preluat rapid și dus la Spitalul Floreasca, unde – cu eficientă și seriozitate – am fost investigat prin EKG, CT, analize de sânge și chiar consult medical personal. După un timp relativ îndelungat, dar logic în desfășurarea lucrurilor, am fost dus la Spitalul Matei Bals pentru definitivarea schemei de tratament. În aceeași noapte am fost repartizat la Spitalul Nicolae Malaxa, unde am rămas următoarele 9 zile pentru tratament”, a povestit Iulian Vrabete despre expierența sa după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Artistul nu a precizat dacă era vaccinat.

Anul trecut, Mugurel Vrabete îi lua apărarea colegului Dan Bittman, care spunea că „numărul de infectări e scos din burtă”

Anul trecut, la sfârșitul lunii octombrie, Mugurel Vrabete îi lua apărarea solistului trupei, Dan Bittman, care a stârnit controverse și critici după ce și-a dezvăluit public părerea despre pandemia de coronavirus și convingerea că „numărul de infectări (n.r. cu SARS-CoV-2) e scos din burtă”.

Basistul trupei Holograf transmitea atunci, tot într-o postare pe Facebook, că cei care vor continua să lanseze atacuri la adresa lui Dan Bittman vor fi eliminați din lista sa de prieteni de pe rețeaua de socializare.

Solistul Holograf, la limita răbdării. Dan Bittman, la GÂNDUL LIVE: „Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu! Nu vreau să mai trăiesc în aceste condiții”

Tot anul trecut, invitat la Gândul Live, Dan Bittman declara că a ajuns la capătul răbdării în pandemie și spunea că „nu mai vrea să trăiască în aceste condiții”.

Mai mult, artistul punea la îndoială statisticile oficiale furnizate de autorități și acuza o conspirație a companiilor, care nu voiau altceva decât să profite de pe urma vânzării de măști de protecție și dezinfectant.

„Eu nu contest că sunt cazuri dramatice. Atâta vreme cât nu am voie să fac autopsie pentru a stabili de ce a murit o persoană, nu pot să spun că au murit 5.000 de oameni de Covid-19 în România. Nu ai voie să spui, ca medic, că un om a murit de o boală, dacă nu îi faci autopsie. Sunt alături de familiile îndurerate. Mie mi-au murit ambii părinți, dar nu pot să înghit informație fără discernământ. Spun lucrurilor pe nume. Am gura spurcată și îmi permit s-o spun. Și asta o să fac până când o să închid ochii. De Covid, să dea Dumnezeu să mor și eu de Covid. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții de genul ăsta. Sunt degradante, dezumanizante”, a afirmat, atunci, Dan Bittman la GÂNDUL LIVE.