Rona Hartner spune adevărul despre relația cu Emil Constantinescu! Cine a pus la cale totul

Rona Hartner spune adevărul despre relația cu Emil Constantinescu! Cine a pus la cale totul
Rona Hartner spune adevărul despre relația cu Emil Constantinescu! / Sursa FOTO: retetesivedete.ro
Publicat: 20/09/2022, 14:52

La 49 de ani și trecută prin două căsnicii, Rona Hartner poate spune că este o femeie pentru care viața nu mai are niciun secret. Una dintre cele mai îndrăgite artiste ale României a vorbit deschis, în podcastul „În oglindă”, despre presupusa idilă dintre ea și Emil Constantinescu, fostul președinte al României între 1996 și 2000.

Printre altele, ea a dezvăluit cum a ajuns să cânte „You are my looser” („Ești ratatul meu”) în fața liderilor Convenției Democrate.

Rona Hartner: „Mi s-a zis «Invită-l pe președinte la dans»”

În 1996, Rona Hartner a fost chemată să cânte la o întrunire a Convenției Democrate, reuniune care a strâns 15.000 de oameni. În repertoriul ales era și melodia „You are my looser” („Ești ratatul meu”), pe care trebuia să o interpreteze în fața președintelui. Cum nu a vrut să-l pună într-o situație penibilă pe șeful statului, Rona Hartner a improvizat creând atmosferă, astfel încât piesele melodiei nu s-au mai auzit.

Acum 26 de ani, presa scria că între Rona Hartner și Emil Constantinescu ar fi fost o idilă romantică, însă azi vedeta dezvăluie cum au stat cu adevărat lucrurile.

„Mi s-a zis «Invită-l pe președinte la dans». Eu aveam un blues, You are my looser. Nu știam cum s-o mai dau. Am început să mă dau cu cracii în sus, să fac show, să nu audă textul. Am făcut o diversiune. Toți jurnaliștii au venit în jurul nostru. Și s-a terminat piesa, aplauze, poze, nu știu ce. Asta a fost în noiembrie 1996. Tot în noiembrie 1996 am dat castingul pentru filmul Gadjo Dilo. Ce crezi că s-a întâmplat în România? Cea mai bună prietenă a mea a inventat acel jurnal ca să mă facă să mă întorc în România. I l-a vândut lui Vadim (n.r. – Corneliu Vadim Tudor, fost lider politic) cu 60.000 de dolari”, a dezvăluit Rona Hartner.

Șocul a fost uriaș, susține artista, și nu numai când a aflat că prietena ei bună i-a putut face așa ceva, ci și fiindcă lumea a putut crede că acele scrieri chiar erau autentice.

Altfel, Rona Hartner, azi o femeie singură după divorțul de Herve Camilleri, spune că a încercat să salveze căsătoria, „trecând pe la psihologi, pe la consilieri conjugali. Dar n-a mai fost posibil. Când simți că ai dat tot ce ai putut mai bun și vezi că nu mai e speranță, mai bine oprești relația”.

„Bărbatul trebuie să fie în genunchi în fața femeii, fără ca femeia să-l oblige, să o ajute, ca apoi și ea să-l ajute să fie mai bun. Căsătoria, după părerea mea, este cea mai frumoasă formă de relație” – Rona Hartner