SCANDAL. Bryan Adams, aspru criticat după o postare pe Twitter / E acuzat de rasism

Redactor:
Gândul
SCANDAL. Bryan Adams, aspru criticat după o postare pe Twitter / E acuzat de rasism
Bryan Adams, aspru criticat după o postare pe Twitter (FOTO: Facebook)

Cântăreţul canadian Bryan Adams a fost aspru criticat, după o postare pe Twitter, fiind acuzat de rasism. Artistul își exprima frustrarea față de faptul că a ratat debutul turneului pe care îl programase în această perioadă.

El a dat vina pe „nenorociţii care mănâncă lilieci, vând animale în piaţă şi nu se mai satură să facă virusuri”.

După acest mesaj transmis, chiar fanii săi au fost cei ce l-au apostrofat în mediul virtual, acuzându-l de rasism.

Ulterior, Bryan Adams a şters postarea, dar comentariile au continuat să apară, scrie Mediafax.

„Băiatule, trebuie să-ţi plimbi fundul rasist de aici!”, i-a transmis unul dintre comentatori.

Bryan Adams a cântat în România, anul trecut, la Cluj-Napoca

Bryan Adam a cântat, anul trecut, pe 11 noiembrie, la BT Arena (Sala Polivalentă) din Cluj-Napoca.

Aproape 10.000 de spectatorii au cântat, atunci, împreună cu starul canadian hiturile sale precum „It’s Only Love”, „Summer of ’69”, „Run To You”, „All for Love”, „Please Forgive Me”, ”Have you Ever Really Loved a Woman” sau „Everything I Do”.

Tot atunci, artistul a cântat cel mai nou single al său de atunci, „Shine a Light”, piesă care a dat şi denumirea celui de-al 14-lea său album.

Însă, concertele de anul acesta au fost anulate sau amânate din cauza pandemiei de coronavirus.

Bryan Adams, tatăl a doi copii și o carieră de succes

Cântărețul canadian Bryan Adams este tatăl a doi copii, împreună  cu partenera lui de viață, britanica Alicia Grimaldi.

Artistul a devenit devenit tată pentru a doua oară, în 2013, după ce Alicia a născut o fetiță, care a primit numele de Lula Royslea. Cuplul mai are o fetiță, Mirabella Bunny, născută pe 22 aprilie 2011.

Alicia Grimaldi lucrează de mulți ani pentru Bryan Adams și chiar l-a ajutat pe starul canadian să înființeze Bryan Adams Foundation, în 2004, la doar trei ani după ce ea absolvise cursurile Universității Cambridge.

Bryan Adams este unul dintre cei mai faimoși cântăreți și compozitori canadieni, iar printre marile lui pasiuni se numără și fotografia. Cele mai cunoscute albume ale sale sunt „Reckless”, „18 till I die”, și „Waking up the neighbours”.

„Everything I do, I do it for you”, piesa care s-a clasat pe primul loc timp de 16 săptămâni consecutiv în UK Single Charts, constituie un record pentru artistul canadian. Compozițiile sale au fost nominalizate de trei ori la Oscar și de cinci ori la Globurile de Aur.

Într-o carieră de peste 30 de ani, albumele și discurile single lansate de Bryan Adams s-au vândut pe plan mondial în peste 100 de milioane de exemplare.

Pe lângă muzică, marea sa pasiune este fotografia, iar lucrările lui au fost publicate în ediția britanică Vogue, în L’uomo Vogue, Vanity Fair, Harper’s Bazaar, Esquire și multe altele. Ca fotograf, Bryan Adams a lucrat cu Robert Plant, Joss Stone, Placido Domingo, Celine Dion, Moby, Amy Winehouse și Morrisey.

Cântărețul a primit un premiu Grammy în anul 1992, pentru cântecul „Everything I do, I do it for you”, inclus pe coloana sonoră a filmului „Robin Hood, prințul hoților/ Robin Hood: Prince of Thieves”.

Cântărețul canadian a fost recompensat, în martie 2011, cu o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Inchide