Cântărețul Bryan Adams a devenit din nou tată

Cântărețul Bryan Adams a devenit din nou tată
Publicat: 15/02/2013, 19:05
Actualizat: 26/06/2013, 06:25

Cântărețul canadian Bryan Adams a devenit tată pentru a doua oară, după ce partenera lui de viață, Alicia Grimaldi, a născut în urmă cu câteva zile o fetiță, informează people.com.

„Bryan Adams și Alicia Grimaldi au devenit părinții unei fetițe, care s-a născut la Londra, la începutul acestei săptămâni”, a declarat agentul de presă al artistului canadian.

Fetița a primit numele de Lula Royslea. Cuplul mai are o fetiță, Mirabella Bunny, născută pe 22 aprilie 2011.

„Lula Royslea a decis să vină pe lume la ora ceaiului”, a declarat Bryan Adams pentru revista People. „Royslea înseamnă în argoul din estul Londrei «ceașcă de ceai», iar Lula vine de la titlul piesei «Be-Bop-A-Lula» de Gene Vincent”, a precizat muzicianul canadian.

Rockerul, în vârstă de 53 de ani, mai are un motiv de bucurie, întrucât primul său album fotografic, intitulat „Exposed”, a fost lansat la începutul lunii noiembrie 2012.

Britanica Alicia Grimaldi lucrează de mulți ani pentru Bryan Adams și l-a ajutat pe starul canadian să înființeze Bryan Adams Foundation, în 2004, la doar trei ani după ce ea absolvise cursurile Universității Cambridge.

Bryan Adams este unul dintre cei mai faimoși cântăreți și compozitori canadieni, iar printre marile lui pasiuni se numără și fotografia. Cele mai cunoscute albume ale sale sunt „Reckless”, „18 till I die”, și „Waking up the neighbours”. „Everything I do, I do it for you”, piesa care s-a clasat pe primul loc timp de 16 săptămâni consecutiv în UK Single Charts, constituie un record pentru artistul canadian. Compozițiile sale au fost nominalizate de trei ori la Oscar și de cinci ori la Globurile de Aur. Într-o carieră de peste 30 de ani, albumele și discurile single lansate de Bryan Adams s-au vândut pe plan mondial în peste 100 de milioane de exemplare.

Pe lângă muzică, marea sa pasiune este fotografia, iar lucrările lui au fost publicate în ediția britanică Vogue, în L’uomo Vogue, Vanity Fair, Harper’s Bazaar, Esquire și multe altele. Ca fotograf, Bryan Adams a lucrat cu Robert Plant, Joss Stone, Placido Domingo, Celine Dion, Moby, Amy Winehouse și Morrisey.

Cântărețul a primit un premiu Grammy în anul 1992, pentru cântecul „Everything I do, I do it for you”, inclus pe coloana sonoră a filmului „Robin Hood, prințul hoților/ Robin Hood: Prince of Thieves”.

Cântărețul canadian a fost recompensat, în martie 2011, cu o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase