Gândul
  • Publicat:
  • Actualizat:
Știri

VIDEO. Smiley a lansat ghidul muzical „Spală-te pe mâini”

VIDEO. Smiley a lansat ghidul muzical „Spală-te pe mâini”
Smiley a lansat „Spală-te pe mâini”, un ghid muzical despre spălatul corect al mâinilor

Aflat în izolare, după ce s-a întors din SUA, Smiley își învață fanii cum să se spele corect pe mâini pentru a se proteja de coronavirus. „Spală-te pe mâini” este un ghid muzical animat pentru spălatul corect, lansat de HaHaHa Production, casa de producție a artistului.

„Sunt doar 30 de secunde care, folosite corect, pot face diferenţa între sănătate şi boală”, precizează Smiley.

Așadar, „Spală-te pe mâini!”, un ghid muzical animat pentru promovarea spălatului corect pe mâini, care este prima şi una dintre cele mai importante măsuri de autoprotecţie în lupta împotriva virusurilor.

„Foarte puţini dintre noi ştiu să se spele aşa cum trebuie pe mâini. Sunt doar 30 de secunde care, folosite corect, pot face diferenţa între sănătate şi boală”, mai spune artistul.

„Spală-te pe mâini” se doreşte a fi un îndemn pentru toţi cei care stau acasă zilele acestea să repete pe piesă spălatul corect pe mâini, să se filmeze şi să trimită înregistrarea video unui număr cât mai mare de persoane.

„Până ne intra în reflex spălatul corect pe mâini, putem să facem ca acţiunea asta să fie distractivă, aşa că vă invit să vă distraţi făcând filmuleţe cu voi pe piesa noastră în timp ce respectaţi toţi paşii obligatorii din acest proces”, a adăugat Smiley.

Întors recent din America, Smiley a ales să rămână acasă timp de două săptămâni pentru a se proteja pe el şi pe cei din jurul său, scrie Mediafax.

Inchide