Tom Cruise a „parcat” elicopterul în grădina unei familii din Marea Britanii

Tom Cruise a „parcat” elicopterul în grădina unei familii din Marea Britanii
Tom Cruise a „parcat” elicopterul în grădina unei familii din Marea Britanii / Sursa FOTO: flickr.com
Publicat: 24/08/2021, 16:34

Superstarul Tom Cruise (59 de ani) a aterizat cu elicopterul în grădina spaţioasă a unei familii din Warwickshire (Marea Britanie). S-a întâmplat în timpul filmărilor pentru noua serie a francizei „Misiune Imposibilă”.

Secvența cu Tom Cruise aterizând cu elicopterul în grădina unor britanici face parte chiar dintr-o scenă ce va fi difuzată în „Misiune Imposibilă”, scrie Metro.

Cum a fost aleasă proprietatea lui Alison Webb

Celebrul actor de la Hollywood a folosit proprietatea lui Alison Webb pentru a filma una dintre scene. Staff-ul care se ocupă de partea administrativă a informat-o pe Alison că o vedetă, al cărei nume nu i-a fost comunicat, va ateriza în curtea ei, având în vedere că aerodromul din Coventry este temporar închis. Drept mulţumire, Tom Cruise le-a permis fiilor lui Alison Webb să facă o tură cu elicopterul, asta după ce actorul a făcut numeroase poze cu întreaga familie.

În declaraţii acordate postului BBC, Alison Webb a precizat că i s-a părut „cool” ca fiii ei să poată asista la aterizarea elicopterului în grădina casei, o experienţă pe care a calificat-o drept „suprarealistă”. După ce a ieşit din elicopter, „Tom Cruise s-a apropiat de copii pentru a vorbi cu ei. Ne-a salutat cu mâna şi ne-a mulţumit”.

Mass-media din Regatul Unit a dezvăluit că Tom Cruise a luat masa într-un restaurant indian din oraşul Birmingham. Acolo, vedea a comandat pui Tikka Massala şi a lăsat un bacşiş de 60 de lire (70 euro/82 de dolari) angajaţilor localului.