Veste șoc anunțată de Anca Țurcașiu: Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin!

Redactor:
Alexandra Mortu

Artista Anca Țurcașiu a anunțat pe o platformă de socializare că a divorțat de bărbatul alături de care credea că își va petrece restul vieții și a punctat faptul că merge mai departe cu fruntea sus, fiind convinsă că este iubită de Dumnezeu și de fanii ei. 

Aceasta a făcut anunțul pe pagina personală de Facebook precizând că „Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită!”.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbatrani! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n aș fi putut!”, a scris artista pe Facebook.

Anca Țurcașiu, încrezătoare în viitorul de după divorț

Comentariile din partea fanilor nu au întârziat să apară, majoritatea fiind de susținere:

„Mergi înainte prin viata și nu privi înapoi! Vino cu noi vise! Fericirea este în fața!”

„Viață noastră e doar a noastră și nimeni nu are voie să judece. Indiferent de meserie, status social sau mai știu eu ce, fiecare din noi suntem unici și luăm deciziile care le considerăm cele mai bune. Nu e treaba nimănui ce și cum sau când facem sau nu facem. Îți doresc să ai în continuare o viață frumoasă că ține și să ai parte de iubire, apreciere și fericire!”;

„Tot înainte. Oricum ești o forță de om, asa te știu de ani buni”;

„Viața trebuie legată de vise, visuri și lucruri frumoase. Oamenii sunt companii efemere, chiar dacă visul de a fi pentru totdeauna e foarte atrăgător. Te pup, rămâi frumoasă și puternică. Ai gândul meu bun”;

Divorțul nu este un sfârșit! Este un nou început! Vei trece cu bine peste tot!”.

 

Inchide