VIDEO. Kamara, filmare înduioșătoare cu fiul său. Drama prin care trece micuțul Leon

Redactor:
Marius Olaru
VIDEO. Kamara, filmare înduioșătoare cu fiul său. Drama prin care trece micuțul Leon
VIDEO. Kamara, filmare înduioșătoare cu fiul său. Drama prin care trece micuțul Leon / Sursa FOTO: https://www.facebook.com/KamaraGhedi/photos

Kamara a postat pe Facebook o filmare înduioșătoare cu fiul său. Micuțul Leon trăiește o adevărată dramă, fiind grav bolnav, iar părinții săi fac tot posibilul ca să-l ajute pe bărbățelul ce luptă pentru viața lui.

Cunoscutul cântăreț și Oana, fosta soție și mama lui Leon, depun eforturi uriașe pentru ca fiul lor să se facă bine. Prin niște sacrificii financiare majore, cei doi au reușit să-l ducă pe cel mic la tratament în străinătate, sperând că fiecare luptă îl va aduce pe Leon mai aproape de normalitate.

Personaj extrem de deschis, Kamara a ales să împărtășească și prietenilor virtuali povestea pe care o trăiește. Astfel, nu numai momentele dificile prin care trece fiul său sunt „urcate” în social-media, ci și clipele de bucurie, fiecare mică victorie pe care Leon o dă asupra bolii este promovată de tatăl său și apreciată cum se cuvine de amicii din online.

Filmare înduioșătoare cu micuțul Leon, fiul lui Kamara

În cel mai recent clip postat de Kamara pe Facebook, artistul le arată fanilor cum fiul lui face progrese semnificative și reușește să vorbească. Micuțul Leon chiar a conjugat verbul „eu cresc”!

Imaginile postate de Kamara au devenit virale, iar fanii s-au declarat încântați de progresele pe care le face Leon. „Bravo, felicitări! Suflet de copil deștept și frumos! Multe felicitări părinților pentru răbdarea acordata acelui copil minunat! Dumnezeu să vă binecuvinteze!”, a scris cineva în comentarii.

De curând, Kamara se destăinuia că mai are nevoie de încă 100.000 de euro pentru a putea plăti o intervenție extrem de costisitoare, într-un spital din străinătate.

Inchide