Will Smith îi cere scuze lui Chris Rock pentru că l-a lovit peste față: „Comportamentul meu a fost inacceptabil și nu are scuze”

Will Smith îi cere scuze lui Chris Rock pentru că l-a lovit peste față: „Comportamentul meu a fost inacceptabil și nu are scuze”
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 29/03/2022, 09:33

Will Smith i-a cerut scuze în mod public lui Chris Rock pentru că l-a lovit peste față, la gala premiilor Oscar. „Comportamentul meu a fost inacceptabil și nu are scuze”, afirmă actorul de la Hollywood.

„Violența în toate formele ei este otrăvitoare și distructivă. Comportamentul meu la Premiile Academiei de aseară a fost inacceptabil și nu are scuze. Glumele pe seama mea fac parte din slujbă, dar o glumă despre starea de sănătate a lui Jada a fost prea mult pentru mine și am reacționat emoțional.

Aș dori să-ți cer scuze în mod public, Chris. Am fost dezechilibrat și m-am înșelat. Sunt stânjenit și acțiunile mele nu au arătat bărbatul care vreau să fiu. Nu există loc pentru violență într-o lume a iubirii și bunătății.

De asemenea, aș dori să-mi cer scuze Academiei, producătorilor, tuturor participanților și tuturor celor care au urmărit (show-ul – n.red.) din întreaga lume. Aș dori să-mi cer scuze familiei Williams și familiei mele King Richard. Regret profund că modul în care m-am comportat a pătat ceea ce a fost o călătorie superbă pentru noi toți.

Sunt o muncă în progres.

Cu sinceritate, Will”, a scris actorul pe contul său de Instagram.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Will Smith (@willsmith)

Motivul pentru care s-a enervat Will Smith

Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock, după ce acesta din urmă a făcut o glumă despre soția lui Smith. Momentul a stârnit indignare.

Totul a pornit de la o glumă pe care Chris Rock a făcut-o la adresa soției lui Will Smith. Rock se afla pe scenă pentru a prezenta câștigătorul pentru cel mai bun documentar, la Gala Oscar.

„Jada Pinkett-Smith, abia aștept să văd G.I. Jane II”, a glumit Chris Rock, făcând referire la faptul că soția lui Will Smith este tunsă la zero.

În acel moment, Will Smith, care se afla în primul rând, în fața scenei, s-a ridicat de pe scaun, s-a dus la Chris Rock și l-a pălmuit peste față.

„Să nu mai rostești numele soției mele” („Keep my wife’s name out of your fucking mouth” – original), i-a spus Smith lui Rock, imediat după ce l-a lovit.

Soția celebrului actor s-a ras în cap după ce a fost diagnosticată cu alopecia, o boală de care duce la căderea temporară a părului.

Ullterior incidentului, Academia americană de film a reacționat și a transmis că „nu acceptă violența sub nicio formă. În această seară, suntem încântați să sărbătorim câștigătorii noștri a celei de-a 94-a ediție a premiilor Oscar, care merită acest moment de recunoaștere din partea colegilor lor și a iubitorilor de film din întreaga lume”

Citește și „Nicole Kidman ar trebui să câștige Oscarul pentru cea mai bună reacție” la momentul în care Will Smith i-a dat o palmă lui Chris Rock, spun internauții. Reacția actriței, subiect de meme-uri pe internet
Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult