Bianca Andreescu, discurs impresionant în fața fanilor: „Sunt o canadiancă mândră”. Cui i-a mulțumit campiona de la US Open – VIDEO

Redactor:
Florin Jinga
Bianca Andreescu, discurs impresionant în fața fanilor: „Sunt o canadiancă mândră”. Cui i-a mulțumit campiona de la US Open – VIDEO
Bianca Andreescu, câștigătoarea de la US Open, a ajuns la Mississauga, orașul ei natal, unde a prezentat trofeul în fața fanilor. Totodată, jucătoarea de origine română a susținut un discurs superb în care le-a mulțumit celor care au ajutat-o să-și îndeplinească visul.

Bianca Andreescu, numărul 5 WTA, a aflat, cu ocazia evenimentului, că o stradă din Mississauga îi va purta numele. Deși era emoționată, jucătoarea a urcat pe scenă și le-a vorbit fanilor.

„Obiectivul meu pentru azi a fost să nu mă împiedic în tocuri și să nu o dau în bară cu acest discurs. Așadar, sper să reușesc. Până acum însă, a fost bine. (…) E o nebunie ce se întâmplă! Nici nu m-am gândit vreodată că se va organiza o paradă în cinstea mea, că voi primi cheia orașului sau că o stradă va purta numele meu! Vreau să-i mulțumesc primarului orașului și echipei lui pentru organizarea acestui eveniment”, a spus Bianca.

„Sunt cu adevărat binecuvântată. Ce se întâmplă în acest an în sportul din Canada a fost atât de frumos de urmărit și atât de inspirațional. N-am ajuns aici singură. Trebuie să le mulțumesc celor care m-au ajutat. Mă refer la familia mea, la prietenii mei, la Federația Canadiană de Tenis pentru că m-a susținut, pentru că mi-a dat această oportunitate, pentru că a crezut în mine și pentru că a stat alături de mine încă din prima zi. Fără Federația Canadiană de Tenis, n-aș fi fost, astăzi, aici, așa că vă mulțumesc! Vă iubesc!”  

Totodată, câștigătoarea de la US Open i-a mulțumit primului ministru canadian Justin Trudeau și celorlalți oficiali pentru că au „făcut Canada o țară atât de minunată”. 

„Sunt o canadiancă mândră! Sunt mândră că reprezint această țară peste tot în lume! Sunt atât de bucuroasă că pot celebra acest succes cu voi, aici, dar și cu cei de acasă. Ăsta e doar începutul!”, a dăugat Andreescu.  

Spre sfârșit, jucătoarea de origine română, a ținut să transmită un mesaj tuturor: „Tot ce pot să spun e că, dacă eu pot să fac asta, dacă Serena poate, dacă Roger poate, dacă cei de la Raptors pot, atunci puteți să reușiți și voi!”. 

Foto: Hepta

Inchide