Dumitru Dragomir, infectat cu Covid-19, deși s-a vaccinat, regretă că și-a făcut testul: „Am fost fraier” / Ce face fostul șef al LPF în carantină

Publicat: 18 02. 2021, 17:10
Actualizat: 18 02. 2021, 17:11
Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal (FOTO: Mediafax Foto / Darius Mitrache)

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a explicat, în direct la emisiunea ProSport LIVE, cum se simte după infectarea cu COVID-19.

Fostul om de fotbal se află în izolare și a anunțat că într-o săptămână va putea părăsi domiciliul, dar spune că regretă că s-a testat, mai ales că se și vaccinase anti-Covid.

Dumitru Dragomir regretă că s-a testat anti-Covid

N-am niciun simptom de Covid-19, deși am boala, nici nu-mi curge nasul, nu tușesc…Am fost fraier că m-am dus să-mi fac testul. Stau izolat de 6-7 zile. Nu mai pot. Citesc toată ziua, am rupt televizorul. Mă, frate, decât să mă închizi un pic, mai bine mă bați. Într-o săptămână ies din izolare și abia aștept să mă întorc pe șantier. Îmi e dor”, a declarat Dumitru Dragomir la ProSport Live.

Dragomir susține că, în lupta cu noul coronavirus, a fost ajutat de patronul FCSB, Gigi Becali: „Mi-a trimis medicamente pentru tot cartierul”.

Dumitru Dragomir câștigase, la alegerile locale din 2020, un post de consilier general al Capitalei, dar a renunțat la mandat

Dumitru Dragomir câștigase un mandat de consilier general al Capitalei, la alegerile locale din 2020, dar a renunțat la el.

„Adopt tactica mersului pe blat. Ce îmi trebuie mie PSD, consilier la primărie? Am fost toată viaţa vultur şi acum să fiu cioară. Dacă mai făceam valuri, simţeam ca îi făceam rău doamnei Firea”, și-a explicat decizia Dumitru Dragomir, anul trecut, la Digisport.