Dumitru Dragomir renunță la mandatul de consilier general al Capitalei: „Dacă mai făceam valuri…”

Dumitru Dragomir renunță la mandatul de consilier general al Capitalei: „Dacă mai făceam valuri...”
Dumitru Dragomir renunță la mandatul de consilier general al Capitalei: „Dacă mai făceam valuri...” / Foto: Captură
Publicat: 24/10/2020, 15:33

Fostul deputat și președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a renunțat la mandatul de consilier general al Capitalei.

„Adopt tactica mersului pe blat. Ce îmi trebuie mie PSD, consilier la primărie? Am fost toată viaţa vultur şi acum să fiu cioară. Dacă mai făceam valuri, simţeam ca îi făceam rău doamnei Firea”, a declarat Dumitru Dragomir la Digisport.

Dragomir a făcut parte din lista de consilieri propusă de Gabriela Firea, alături de alte nume din fotbal, precum Anghel Iordănescu, Cornel Dinu și Daniel Pancu.

Judecătoria Sectorului 1 a decis validarea mandatelor în cazul a 45 de consilieri generali ai Capitalei, dar a invalidat mandatul lui Dumitru Dragomir.

Dumitru Dragomir îl somează pe Ludovic Orban: “Ia exemplul lui Viktor Orban din Ungaria. Nu mai este de joacă!” Fostul șef al LPF a vorbit și despre postul de consilier în Primăria Capitalei

Dumitru Dragomir consideră că este momentul ca Guvernul României să se implice în fotbal și să salveze echipa națională. Fostul președinte al LPF îl sfătuiește pe Ludovic Orban să urmeze exemplul pe care l-au adoptat maghiarii.

Cele trei înfrângeri consecutive ale echipei naționale l-au mâhnit teribil pe Dumitru Dragomir. Fostul șef al LPF îl susține pe Mirel Rădoi și îi transmite premierului Ludovic Orban că este cazul ca Guvernul României să ia exemplul cel adoptat de Ungaria.

Dumitru Dragomir: “Nu renunț la niciun post. Am fost ales!”

Totodată, Dumitru Dragomir anunța că nu va renunța la postul de consilier. “Nu voi renunța la niciun post pentru că nu am fost nimit acolo de vreo conducere de partid. Am fost ales. Eu am muncit pentru postul ăsta de consilier și nu voi ceda”, a spus fostul șef al LPF.

Marcel Ciolacu nu-l dorea pe Dumitru Dragomir consilier general în Primăria Capitalei: “E inoportună prezența lui pe listă!”

Marcel Ciolacu a ieșit la atac după ce Dumitru Dragomir a anunțat că nu ia în calcul să se retragă din funcția de consilier general. Liderul PSD susține că prezența fostului șef al LPF pe listă este total inoportună.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase