FCSB a cucerit Cupa României, primul trofeu după 5 ani, și e sigură de Europa League. Finala cu Sepsi, câștigată la limită

Publicat: 23 07. 2020, 00:46
Actualizat: 23 07. 2020, 00:50

FCSB a învins-o la limită, scor 0-1, pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe în finala Cupei României și a câștigat trofeul după o pauză de cinci ani.

Acesta îi asigură echipei FCSB prezența în preliminariile Europa League, iar Toni Petrea cucerește primul său trofeu ca antrenor principal, chiar la debut.

Meciul, care s-a desfășurat miercuri seară, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, a început cu o întârziere de 4 minute, pentru că plasa uneia dintre porți nu era bine prinsă.

Unicul gol al partidei a fost marcat de jucătorul Dennis Man, în minutul 65, după o greșeală a apărării adverse.

Vezi toate detaliile despre finala Cupei României, pe Prosport.ro!

Antrenorul Dan Petrescu, depistat pozitiv cu COVID-19! Sunt 10 cazuri de coronavirus la CFR Cluj. Situația e și mai gravă la Dinamo, unde sunt 21 de cazuri confirmate!

Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a fost depistat pozitiv cu Covid-19. Campioana României en-titre ajunge la 10 cazuri de coronavirus, după cele depistate în zilele precedente.

Încă șapte cazuri de Covid-19 au fost depistate la Dinamo, potrivit GSP.RO. Numărul total de cazuri ajunge la un îngrijorător 21, dintre care 18 sunt fotbaliști!

Meciul FCSB-CFR Cluj, de sâmbătă seară, a fost amânat după ce un fotbalist ardelean a fost depistat cu Covid-19

Un jucător din cadrul echipei CFR Cluj a fost testat pozitiv cu COVID-19, sâmbătă, iar meciul cu FCSB, programat în acea seară, de la ora 21:00, a fost amânat. Aceasta ar fi trebuit să fie partida de debut a lui Toni Petrea, noul antrenor al vicecampioanei.

Totul a început, dimineața, în cantonamentul CFR-ului. După ce s-a trezit, fotbalistul Adrian Păun s-a simțit rău, iar medicul echipei a observat că fotbalistul are temperatură. A fost izolat imediat și i s-a făcut testul pentru COVID-19, iar rezultatul a venit în jurul orei 16:00, care a fost pozitiv.

Antrenorul Universității Craiova a repetat testul Covid-19

Antrenorul echipei de fotbal Universității Craiova din Liga 1, Cristiano Bergodi, a primit – marți – rezultatul celui de-al doilea test COVID-19, după ce un prim test a ieșit neconcludent.

Italianul a ieșit negativ la coronavirus. Doar team managerul echipei, Lucian Pretorian, are COVID-19. Acesta este asimptomatic, dar a fost internat la Spitalul de Boli Infecţioase Craiova, potrivit Mediafax.

FOTO: Prosport.ro