Caz de Covid-19 la Universitatea Craiova. Un membru al staff-ului tehnic a fost depistat pozitiv

Redactor:
Mihai Georgescu

Clubul de fotbal Universitatea Craiova a anunţat că un membru al staff-ului tehnic a fost depistat pozitiv. Un alt test pentru Sars-Cov-2 a avut rezultat neconcludent.

Continuă să apară cazuri de COVID-19 la echipele din Liga 1, transmite Mediafax.

După Dinamo şi CFR Cluj, a venit rândul celor de la Universitatea Craiova să anunţe prima infectare cu virusul care a făcut sute de mii de victime la nivel global.

„Din păcate, în urma testului COVID-19 efectuat astăzi, un membru al staff-ului tehnic a fost depistat pozitiv, în timp ce un alt membru al staffului este cu rezultat neconcludent. Întreg lotul de jucători şi restul staff-ului tehnic – negativi. În cursul zilei de mâine va fi efectuată ancheta epidemiologică a DSP Dolj şi vom cunoaşte paşii ce trebuie urmaţi”, au anunţat cei de la Universitatea Craiova, pe pagina de Facebook a clubului.

Oltenii au jucat duminică pe terenul lui FC Botoşani şi au câştigat cu 2-0. Doar două meciuri îi mai despart de primul titlu din ultimii 29 de ani.

Probleme mult mai mari la CFR Cluj și Dinamo

Dacă la Universitatea Craiova a apărut până acum un singur caz de COVID-19, CFR Cluj şi Dinamo se confruntă cu probleme mult mai mari. Ardelenii au raportat 10 cazuri, iar dinamoviştii nu mai puţin de 11. Testările continuă în Liga 1 şi nu este exclus ca şi alte echipe să fie afectate de coronavirus.

Mircea Lucescu s-a autoizolat după ce a luat contact cu jucătorii de la Dinamo, infectați cu noul coronavirus: „Rămân în casă, nu mai iau contact cu nimeni”

Antrenorul Mircea Lucescu a fost în cantonamentul lui Dinamo, acolo unde mai mulți jucători au fost diagnosticați cu noul coronavirus. „Il Luce” spune că s-a izolat, iar luni va merge să facă testul de COVID.

„Totul s-a petrecut respectând toate regulile de protecție. Nu am dat mâna cu ei și am purtat mască. După o discuție cu ei m-am suit în mașină și m-am dus acasă. Am rămas surprins azi dimineață când am aflat că unii aveau simptome. Acum rămân în casă, nu mai iau niciun contact. Luni mă duc și fac testul”, a declarat Mircea Lucescu la Digi Sport.

Inchide