Fotbalist de la CFR Cluj, depistat cu Covid-19! Meciul cu FCSB, de sâmbătă seară, a fost amânat

Redactor:
Dragos Tanase
Fotbalist de la CFR Cluj, depistat cu Covid-19! Meciul cu FCSB, de sâmbătă seară, a fost amânat
Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, (FOTO: DAN HORIA TAUTAN / MEDIAFAX FOTO)

Un jucător din cadrul echipei CFR Cluj a fost testat pozitiv cu COVID-19, sâmbătă, iar meciul cu FCSB, programat în această seară, de la ora 21:00, a fost amânat. Aceasta ar fi trebuit să fie partida de debut a lui Toni Petrea, noul antrenor al vicecampioanei.

Totul a început, în această dimineață, în cantonamentul CFR-ului. După ce s-a trezit, Adrian Păun s-a simțit rău, iar medicul echipei a observat că fotbalistul are temperatură. A fost izolat imediat și i s-a făcut testul pentru COVID-19, iar rezultatul a venit în jurul orei 16:00, care a fost pozitiv.

În acest timp, Adrian Păun a rămas izolat în cameră și nu a reclamat decât ușoare dureri de cap, iar temperatura i-a scăzut sub pragul critic.

„El se simte bine. Îl doare doar puțin capul. Este foarte afectat pentru că a încurcat programul echipei, dar toată lumea i-a spus că nu este vina lui”, a povestit o persoană din anturajul echipei, pentru Prosport.

Toți jucătorii CFR-ului au fost testați și au fost repartizați singuri în camere, Mogoșoaia, unde vor rămâne închiși cinci 5 zile. Duminică vor sosi rezultatele testelor de astăzi, urmând ca testarea să se repete peste 5 zile.

Află de unde bănuiește Adrian Păun că a contactat virusul, pe Prosport.ro

Gigi Becali, mulțumit de amânarea meciului FCSB – CFR Cluj: „E mai bine că scăpăm de jocul ăsta!”

Gigi Becali consideră că această amânare este benefică pentru echipa sa, deoarece jucătorii săi vor avea timp suplimentar la dispoziție pentru a pregăti finala Cupei României.

„Pentru noi este super de bine. Nu că ne pregătim de Cupă în liniște. Și asta, că trebuia să jucăm peste 4 zile, după un meci care ar fi fost epuizant. Noi, la ora asta, măcar un punct trebuia neapărăt să luăm. Noi vom juca finala Cupei acum și deja vom afla. Dacă am câștigat, după aia noi jucăm, dar nu mai avem emoția aia. Acum e mai bine că scăpăm de meciul ăsta. Dacă câștigăm Cupa, cum ar fi normal, meciul ăsta cu CFR nu ar mai aduce emoții și nu am mai fi disperați”, a declarat patronul de la FCSB la Digi Sport Special.

Situaţie gravă la Dinamo, după ce 10 jucători au fost confirmați cu coronavirus

Vineri seară şi sâmbătă, alţi patru jucători de la Dinamo au fost confirmaţi pozitiv cu COVID-19. Astfel, numărul cazurilor de la echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare a ajuns la 10.

Vali Lazăr, Filip Mrzljak, Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Alexandru Răuţă şi Ştefan Fara au fost primii jucători testaţi pozitiv. Vineri seară, Andrei Sin a mers la spital din propria iniţiativă după ce a acuzat simptome puternice.

Potrivit Digi Sport, starea acestuia nu este deloc bună: „Are dureri de cap şi îl doare carnea. A intrat imediat pe tratament şi evoluţia e pozitivă”.

Sâmbătă a venit rândul altor 3 jucători să fie testaţi pozitiv. Diogo Fabbrini, Aleksander Mitrovici şi Dan Talmaciu sunt la rândul lor infectaţi. Noul antrenor al echipei, Gheorghe Mulţescu, a vorbit pentru Antena Stars după ultimele veşti.

„Mâine repetăm testele. Suntem foarte supăraţi, să vedem ce va fi. Normal că suntem destul de afectaţi. Sănătatea e cel mai de preţ, e pe primul plan. Deocamdată, nici norocul nu ne ajută” a spus Mulţescu.

Iată lista completă a jucătorilor de la Dinamo infectați cu Covid-19:

  • Mihai Popescu
  • Ricardo Grigore
  • Filip Mrzljak
  • Alexandru Răuță
  • Vali Lazăr
  • Ștefan Fara
  • Andrei Sin
  • Diego Fabbrini
  • Dan Tălmaciu
  • Sașa Mitrovic

Mircea Lucescu s-a autoizolat după ce a luat contact cu jucătorii de la Dinamo, infectați cu noul coronavirus: „Rămân în casă, nu mai iau contact cu nimeni”

Antrenorul Mircea Lucescu a fost, miercuri, în cantonamentul lui Dinamo, acolo unde mai mulți jucători au fost diagnosticați cu noul coronavirus. „Il Luce” spune că s-a izolat, iar luni va merge să facă testul de COVID.

„Totul s-a petrecut respectând toate regulile de protecție. Nu am dat mâna cu ei și am purtat mască. După o discuție cu ei m-am suit în mașină și m-am dus acasă. Am rămas surprins azi dimineață când am aflat că unii aveau simptome. Acum rămân în casă, nu mai iau niciun contact. Luni mă duc și fac testul”, a declarat Mircea Lucescu la Digi Sport.

Inchide