Florinel Coman riscă să ajungă la închisoare, după ce a fost prins conducând fără permis. Cum a încercat să-i păcălească pe polițiști

Publicat: 22 02. 2021, 20:25
Actualizat: 22 02. 2021, 22:17
Florinel Coman riscă să ajungă la închisoare, după ce a fost prins conducând fără permis. Cum a încercat să-i păcălească pe polițiști

Florinel Coman, fotbalistul lui FCSB, riscă să ajungă după gratii. Acesta a fost prins conducând fără permis și s-a ales cu dosar penal. Mai mult, a și încercat să-i păcălească pe polițiști.

Fotbalistul lui FCSB pe care Gigi Becali vrea să primească minimum 10 milioane de euro a fost oprit de oamenii legii pe Autostrada Soarelui, sensul spre București. Acesta avea o vitează de 165 kilometri pe oră.

Ulterior, Florin Coman a prezentat un carnet de conducere internațional, iar poliția a constatat că fotbalistul nu are permis pentru nicio categorie de vehicule.

Florinel Coman s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar actul pe care l-a prezentat a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.

Ce comunicat a emis Poliția

La data de 22.02.2021, in jurul orei 17:25, pe A2, km 75, sensul Constanța către București, a fost înregistrat de aparatul radar, circulând cu viteza de 165 km/h autoturismul marca …. cu nr. …. În autoturism se aflau două persoane, iar în urma stabilirii identității, conducătorului auto s-a stabilit că se numește COMAN FLORINEL Teodor, de 22 ani, din municipiul Brăila, fotbalist.

Acesta a prezentat la control un document asemănător unui permis de conducere internațional, fără a putea face dovada deținerii vreunui permis de conducere național. Din verificări, s-a stabilit că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere, iar documentul prezentat la control a fost ridicat in vederea continuarii cercetarilor”, se arată în comunicatul Poliției.

Florinel Coman riscă până la 5 ani de închisoare

Potrivit Art 335 din Codul Penal, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepsește cu închisoarea de la 1 la 5 ani”.