Rică Răducanu, dat afară de Nicușor Dan: „Cineva a încercat să angajeze o rudă!”

Rică Răducanu, dat afară de Nicușor Dan: „Cineva a încercat să angajeze o rudă!”
Rică Răducanu
Publicat: 24/06/2022, 16:00

Rică Răducanu a fost dat afară, fără nicio explicație, de primarul Capitalei, Nicușor Dan, de la Clubul Sportiv patronat de Primăria Capitalei. Marele sportiv spune că edilul nici măcar nu știa de ce l-a concediat.

În scandalul dintre Nicușor Dan, actualul edil al Capitalei și fosta șefă de la CSM București intervine și Rică Răducanu, care spune că, în urmă cu câteva luni, a fost dat afară de la clubul Municipal București, fără să i se ofere o explicație pentru acest gest.

„Cel mai probabil cineva a avut nevoie să își angajeze o rudă, un amic sau mai știu eu pe cine”, susține Rică Răducanu.

Sursa foto: Mediafax Foto

Rică Răducanu spune că a încercat să stea de vorbă cu Gabriela Szabo, dar aceasta nu i-a oferit nicio explicație concretă pentru motivul concedierii lui. Ba mai mult decât atat, fosta sportivă i-ar fi sugerat să meargă la Rapid, acolo unde a cunoscut gloria, pentru a-și găsi alt loc de muncă.

Rică Răducanu afirmă că a mers chiar și la actualul primar al Capitalei, Nicușor Dan, unde a încercat să afle motivul pentru care a fost scos pe tușp de la acest club sportiv.

Acolo însă edilul ar fi bâjbâit câteva explicații, dar senzația pe care i-a lăsat lui Rică, atunci când acesta a părăsit biroul, a fost aceea că nu știa nici el cu exactitate motivul pentru care l-a dat afară, scrie antena3.ro.

Gabi Szabo

Ce îi transmite Gabriela Szabo lui Nicușor Dan, după ce edilul a demis-o, pe Facebook

„Am observat în spațiul public, respectiv pe rețeaua de socializare FB, anunțul domnului Primar Nicușor Dan în ce privește schimbarea conducerii CSM, inclusiv prin „detasarea” mea. Fără a exista o bază documentară, decizia apare ca motivată de aspecte aflate personal de domnul Primar „din interior” (al clubului). Aceiași angajați pe ale căror spuse este întemeiată decizia anunțată au pierdut în instanță dosare inițiate ca urmare a defăimării mele sau a activității mele.

Nu sunt o persoană conflictuală, de aceea voi urmări desfășurarea acestei proceduri, bineînțeles așteptându-mă să fie una transparentă, în egală măsură analizând legalitatea acesteia. Fac această precizare întrucât, în calitate de Membru al Consiliului de Administrație al CSM, nu am participat la întâlnirile domnului Primar cu membrii Consiliului.”, a scris Gabriela Szabo, pe Instagram, după ce edilul a demis-o de la CSM.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult