Accident în Brașov! Un șofer a pierdut controlul volanului și a derapat într-un cap de pod. Șapte persoane au fost transportate la spital

Publicat: 02 02. 2023, 08:58
Actualizat: 02 02. 2023, 13:07
Sursă Foto - IPJ Brasov

Șapte oameni au fost răniți miercuri, 1 februarie, într-un accident rutier produs pe DN 13, la ieşirea din localitatea Măieruş, judeţul Braşov. Accidentul a avut loc în zona Valea Bogăţii.

Potrivit ISU Braşov, la locul accidentului au intervenit cinci ambulanţe, patru SMURD şi una Serviciului Judeţean de Ambulanţă, care au preluat răniţii şi i-au transportat la spital.

Șoferii recomandă prudență celorlalți participanți la trafic

Din fericire, toate victimele sunt conştiente.

”În această după-amiază pe Drumul Naţional 13, în zona km 33, s-a produs un accident de circulaţie.

Poliţiştii rutieri sosiţi la faţa locului au stabilit că este vorba despre un autovehicul al cărui conducător a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit un cap de pod.

În urma accidentului cele şapte persoane aflate în autovehicul au necesitat sprijin medical.

La acest moment se efectuează verificări pentru stabilirea condiţiilor în care s-a produs accidentul, intocmindu-se dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Braşov.

Cu puţin timp înaintea accidentului, pe un grup al şoferilor din Braşov unul dintre membri posta o fotografie în care atrăgea atenţia că în acea zonă ninge, se depune zăpada şi recomanda prudenţă celor care tranzitează locul.