Atac cu cuţitul într-o staţie de metrou din centrul Bruxellesului. Sunt mai multe victime

Atac cu cuţitul într-o staţie de metrou din centrul Bruxellesului. Sunt mai multe victime
Sursă Foto - Profimedia
Publicat: 31/01/2023, 09:57

Scenă șocantă la Bruxelles! Poliția belgiană a reținut un bărbat care a înjunghiat luni trei persoane într-un tren de metrou în stația Schuman din Bruxelles, au declarat oficialii.

Trei persoane au fost rănite, dintre care una grav, într-un atac cu cuţitul luni seara într-o staţie de metrou în centrul Bruxellesului, potrivit unui nou bilanţ al poliţiei belgiene, care l-a reţinut pe atacator.

Unul dintre răniți este în stare critică și toți trei sunt tratați la spital, potrivit Reuters.

Agresorul a fost arestat

În timp ce motivele atacului rămân neclare, poliția a exclus un atac terorist, a declarat procuratura, confirmând arestarea unui bărbat de 30 de ani.

O sursă apropiată anchetei a declarat pentru Reuters că atacatorul era cunoscut anterior de poliție.

„Cooperarea cu diferitele servicii de poliție federală și (poliția locală) a asigurat că făptuitorul poate fi arestat rapid”, a declarat primarul Bruxelles-ului, Philippe Close, pe Twitter.

Atacul a avut loc la 17.45, ora locală, într-un vagon de metrou, când a ajuns la stația Schuman, o stație despre care se știe că este aglomerată la ora de vârf.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucraineanciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase