Acest bărbat și-a propus să MĂNÂNCE doar de la McDonald’s timp de 100 de zile. Ireal câte kilograme are acum, după 9 zile de „dietă” cu burgeri și cartofi prăjiți

Publicat: 12 03. 2023, 10:15
Sursă Foto - TikTok

Un bărbat pe nume Kevin Maginnis crede că a găsit soluția pentru care să scape de kilogramele în plus. Deși sună ireal, acesta și-a propus să slăbească mâncând fast-food!

Fostul luptător pe nume Kevin Maginnis și-a propus să scape de 50 de kilograme în 100 de zile, mâncând doar McDonald’s la micul dejun, prânz și cină.

Kevin Maginnis caută să facă opusul a ceea ce a făcut Morgan Spurlock în filmul său documentar, ”Super Size Me”, deoarece crede că dieta cu burgeri, cartofi prăjiți și brioșe la micul dejun îl va ajuta să-și schimbe corpul.

În urmă cu o lună, fostul luptător din Nashville, Tennessee, s-a decis că nu este mulțumit de greutatea sa. În acea dimineață, bărbatul avea 108 kg.

Cât a slăbit bărbatul în câteva zile

Fostul luptător în vârstă de 56 de ani le-a spus urmăritorilor săi de pe TikTok că a găsit un mod destul de ciudat de a pierde din greutate.

„Cea mai mare motivație este să vreau să fiu sănătos pentru familia mea. Am copii și nepoți și vreau să fiu aici pentru ei”, a spus acesta pe internet.

Astfel, de la 108 kilograme, în doar 9 zile bărbatul a ajuns la 102, deci a slăbit 6 kilograme, potrivit DailyStar.com.