Bunicul Luizei Melencu: Am fost contactat de o fată, care a trecut prin aceeași situație ca Luiza

Publicat: 10/01/2020, 09:38

Familia Luizei Melencu, fata de 19 ani dispărută fără urmă din aprile 2019, susține că a fost contactată de o tânără care spune că a fost răpită de Gheorghe Dincă. Aceasta ar fi ajuns în casa lui Dincă, unde ar fi întâlnit o altă fată de 12 ani.

Bunicul Luizei Melencu, Stelian Iordache, povestește că o tânără l-a abordat, prin mesaje, și i-a povestit că a fost răpită de Gheorghe Dincă pe o stradă din Caracal, după ce ar fi refuzat să urce în mașina lui. Potrivit bunicului Luizei, tânăra ar fi ajuns în casa lui Gheorghe Dincă, unde ar fi întâlnit o altă copilă, de 12 ani, care ar fi stat acolo mai bine de două luni.

„Am fost contactat de această fată pentru că și ea a trecut prin aceeași situație ca și Luiza, făcând afirmația că, mergând pe stradă, a oprit o mașină lângă ea. A întrebat-o unde merge, dacă nu vrea să o ducă la destinație. Fata respectivă a refuzat, Dincă s-a dat jos din mașină, i-a pus ceva la gură și a luat-o și a pus-o cu forța în mașină și a dus-o acasă. Ducând-o acasă, fata mi-a relatat că se mai afla încă o fată acolo”, a spus Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu.

Acesta e convins că fata spune adevărul, chiar dacă n-a depus nicio sesizare la poliție. Mai mult, bărbatul consideră că mărturia acestei tinere este o dovadă în plus că Gheorghe Dincă nu a ucis-o pe Luiza, nepoata sa.

„Au spus foarte multe lucruri fetele, dar n-am ajuns la finalul discuției să-mi spună cum a scăpat din acea casă. Deci, pentru noi e clar, Dincă nu lua fete ca să le omoare. Lua fete ca să… Se ocupa cu trafic de persoane. Le e frică. Vă dați seama, copii la 14-15 ani, multe au renunțat, au plecat din Caracal datorită amenințărilor pe care le-au primit din partea lui Dincă sau a presupușilor complici ai lui Dincă. Au plecat oamenii ca să nu mai aibă probleme și să nu mai fie traumatizați copiii și deranjați de acele telefoane și amenințări pe care le tot primeau” , a mai spus Stelian Iordache.

În schimb, Monica Melencu, mama Luizei, spune că are dubii legate de această poveste.

„Nu știu ce să cred. Nu știu dacă e adevărat. Eu cred că, dacă mi s-ar fi întâmplat asta, m-aș fi dus direct la poliție sau, dacă poliția e implicată și era pe aceeași filieră cu Dincă, asta e partea a doua. Dar, dacă era adevărat, nu se ajungea la Caracal, se ajungea la Craiova sau pur și simplu mai departe. Nu știu cât de adevărat ar fi pentru că după ce a răsunat această sittuație cu cazul Caracal sunt din ce în ce mai multe persoane care îl acuză pe Dincă. (…) Ce s-a întâmplat în cazul acestor două fete, eu am impresia că este grav, exact cum s-a întâmplat cu Luiza. Că nu e Luiza cu Alexandra, dar ele, ținând cont că au trecut prin casa lui și i-a pus acel parfum la nas, acel spray, eu am impresia că era grav, iar tu să declari după nu știu cât timp… nu știu cât de credibilă este situația acestor două fete” , a spus Monica Melencu.

BOMBĂ! Vedeta prinsă pe un site de adulţi. Ce tarif avea. A fost imediat concediată
Gina Pistol, OUT de la Antena 1?! Șefii i-au pus pe EI să-i prezinte emisiunea...
FOTO. Diana a căzut victimă hackerilor: i-au furat filmulețe explicite din telefon! Imagini intime i-au...
Dereglările hormonale se văd pe față. Hormonul care e „capul răutăților” și ne fură buna...
FOTO. Simona Gherghe, în costum de baie! Apariție rară a vedetei TV: cum arată
Secretar general NATO: Rusia trebuie să îşi retragă forţele din Moldova, Georgia şi Ucraina unde...
Afecțiunile medicale ce anulează permisul auto. Bolile incompatibile cu conducerea autoturismului
BANCUL ZILEI – Doi francezi fac dragoste în cabinetul medical. Doctorul privește acțiunea și dintr-o...
Prima țară din UE care elimină toate restricțiile împotriva COVID-19
Ce l-au pus să facă șefii de la Antena 1 pe Dan Negru. Când a...
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
Record de cazuri de infectare, la Constanța! Incidența a depășit 17 la mia de locuitori
O actriță trebuia sa mimeze o scenă de amor pentru un videoclip. Ce a urmat...
Vestea ȘOC a momentului în România: S-a sinucis... Un sfârșit dramatic
Tragedia momentului în România! Avea doar 48 de ani. A fost găsit mort în casă
Codul Rutier se modifică în România. Șoferii au interzis! Ce amenzi uriașe riscă
Este oficial: Un nou mare retailer cu preţuri foarte mici vine în România
Răzbunarea perfectă a unui angajat care a fost concediat de şef pentru că avea idei...