”Dacă aveam 2.500 de femei, îmi murea racheta până acum. Singura femeie care contează este ultima”

Publicat: 06 04. 2022, 18:42
Actualizat: 06 04. 2022, 20:32
Ilie Năstase, invitat la podcastul „Altceva”

Ilie Năstase, fostul jucător de tenis numărul 1 mondial, este invitatul lui Adrian Artene în cadrul podcastului ALTCEVA de sâmbătă, 9 aprilie.

Nu rata o nouă ediție podcastului ce va fi difuzat începând cu orele 19.00 pe canalul de YouTube ALTCEVA cu Adrian Artene!

Ilie Năstase vorbește despre momentele importante ale vieții lui, despre drama prin care a trecut tatăl lui și marturisește că la un moment dat al vieții și-a promis ca îl va omorî pe cel care i-a facut rău în arest tatălui său.

Nasty rememorează și momentele vesele din cariera lui de tenismen, momente care au fost comentate de întreaga lume la momentul respectiv. Urmăreste un interviu de suflet cu Ilie Năstase ca să afli printre altele ce a făcut cu primii bani câștigați și care e marele regret al vieții lui sportive.

Adrian Artene publică în presa naţională din 1996. Este dublu licenţiat în Jurnalism şi Drept, a absolvit şi două mastere în Teologie şi Ştiinţe Penale. Este autorul cărţii” Mafia Statală”, dar şi a volumelor de poezii” Iubirile pentru care a plâns şi Dumnezeu” şi ”Punctuaţia iubirii”.

Este membru al Uniunii Ziariştilor Profesionişti şi, totodată, al Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România. Deţine numeroase premii pentru presă de investigaţie, dar şi premii literare.