Ei sunt soţii care au murit împreună cu cele două fetiţe în accidentul din Frumuşani

Ei sunt soţii care au murit împreună cu cele două fetiţe în accidentul din Frumuşani
Sursă Foto - Antena 3
Publicat: 26/08/2022, 13:14
Actualizat: 26/08/2022, 16:17

Tragedia s-a întâmplat pe DN 4, la intrare în comuna Frumuşani din judeţul Călăraşi, iar oamenii care au ajuns primii la locul accidentului au avut parte de imagini de înfiorătoare. Au încercat să îi ajute pe cei aflaţi în cele două maşini, însă era prea târziu. Diana şi Vali, împreună cu cele două fetiţe ale lor, s-au stins din viaţă, ieri după-amiază, în accidentul șocant de la Frumuşani, soldat cu cinci morţi.

Maşina condusă de Vali, de 44 de ani şi în care se aflau soţia sa, Diana, de 27 de ani şi cele două fetiţe în vârstă de 6 şi 11 ani, circula cu o viteză nebună, spun martorii.

De altfel, acul vitezometrului s-ar fi blocat la 220 de km/h. La cealaltă maşină, acul vitezometrului s-a blocat la 100 de km/h.

Totuşi, specialiştii spun că doar o expertiză va stabili vitezele cu care cele două maşini circulau în momentul impactului.

Impactul a fost atât de puternic încât maşina în care se aflau cei doi adulţi, însoţiţi de copiii lor, a fost lansată peste stâlpul care indică intrarea în comuna Frumuşani, stâlp pe care l-a pus la pământ.

Astăzi s-a stins din viață și șoferul celeilalte mașini

A zburat apoi zeci de metri prin aer şi s-a rostogolit de mai multe ori. Motorul a fost găsit la 30 de metri distanţă de autoturism, iar două dintre roţi s-au desprins.

Vali, bărbatul aflat la volanul maşinii, a fost proiectat în afara maşinii, la fel ca şi fetiţa de 11 ani. Diana şi fetiţa de şase ani au murit după ce au rămas prinse în mormanul de fiare.

Şoferul celeilalte maşini cu volan pe dreapta a fost singurul care a supravieţuit impactului devastator. El a fost transportat în stare critică la un spital din Bucureşti, însă, în această dimineaţă a murit, potrivit Antena3.ro.

Poliţiştii rutieri trebuie să afle acum, în urma anchetei, cine se face vinovat de tragicul accident.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucrainean citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase