Fost deținut, acuzat că a violat două copile, a evadat și a înjunghiat un om. Una dintre victime este propria lui fiică

Publicat: 09 12. 2021, 11:00
Foto cu caracter ilustrativ/Sursa/Shutterstock

Un fost deținut este acuzat de anchetatorii din Bacău că, după ce a fost eliberat și a revenit acasă, și-ar fi violat propria fiică, în vârstă de 16 ani, după care, plasat în arest la domiciliu, ar fi abuzat-o sexual și pe prietena fiicei sale, tot minoră. Ulterior, bărbatul ar fi evadat și ar fi mers direct la cârciumă, unde, într-un acces de furie, și-ar fi înjunghiat tovarășul de pahar.

Originar din București, Georgel Savin ar fi plecat, cu ani în urmă, în orașul Comănești, județul Bacău, unde s-a mutat în casa tinerei sale soții. Potrivit unor surse judiciare, celor doi li s-a născut o fetiță, însă Savin nu ar fi apucat s-o vadă crescând pe motiv că a fost închis.

Când a revenit acasă, fiica avea deja 16 ani, iar tatăl ar fi început cu aceasta o relație incestuoasă, împotriva voinței fetei, care a ajuns și la urechile polițiștilor. Pe numele lui Savin a fost deschisă o anchetă, iar acesta a fost prezentat în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă. Judecătorii au hotărât, însă, că bărbatul poate fi cercetat și din arest la domiciliu.

Pentru că a considerat, în permanență, că nu este un pericol public, bărbatul a solicitat de patru ori să fie plasat în control judiciar, însă tot de atâtea ori magistrații i-au respins cererea.

Bărbatul este arestat în două dosare

La scurt timp, o prietenă a fiicei sale a mers la Poliție și s-a plâns că ar fi fost victima unei agresiuni sexuale din partea lui Savin. pentru că examenul medico-legal nu a putut demonstra că fata a fost victima unei infacțiuni de viol, a ar fi fost făcută o confruntare, în cadrul căreia presupusa victimă a fost întrebată dacă poate oferi detalii legate de unele particularități fizice ale lui Savin.

Pentru că fata nu a putut să spună nimic în acest sens, Savin nu a fost acuzat și a rămas în arest la domiciliu. la scurt timp, însă, bărbatul a evadat și a mers la bar unde a băut împreună cu mai multe persoane. La un moment dat, pe fondul consumului de alcool ar fi izbucnit un scandal care a degenerat repede, iar Savin ar fi scos un cuțit și l-a înjunghiat pe unul dintre bărbați.

De această dat, magistrații au schimbat măsura controlului judiciar în primul dosar de omor și au emis pe numele acestuia un nou mandat de de arestare, pentru loviri și alte violențe.