Iubitul Sabinei, femeia incendiată în valiză, mărturii șocante cu lacrimi în ochi! „Nu-mi pare rău că a murit, ci…”

Publicat: 14 11. 2020, 16:54
Actualizat: 14 11. 2020, 16:56
Iubitul Sabinei, femeia incendiată în valiză, mărturii șocante cu lacrimi în ochi! „Nu-mi pare rău că a murit, ci...”

Iubitul Mihaelei-Sabina Mircea, fata incendiată în valiză, a povestit, cu lacrimi în ochi, că așteaptă ca poliția să prindă criminalul.

„Trăiam cu ea. Trăiam cu ea. Era iubita mea. Când a dispărut trebuia să ne întâlnim aici și n-a mai venit”, a povestit Adrian, în lacrimi, pentru Antena3.

„Cetățeanul Norvegian este o sursă foarte bună de informații pentru această anchetă. Am vorbit și astăzi cu el, mi-a spus că nu l-a contactat încă nimeni de la Poliție. Are foarte multe informații.

Anchetatorii ar trebui să stabilească ce a făcut în ultimele patru luni Sabina, pentru a încerca să vadă ce anturaj avea, ce prieteni avea, ce dușmani avea”, a spus jurnalista de investigație Carmina Pricopie, la A3.

„Toți o amenințau. Voiau să profite de ea”

„M-am purtat că un gunoi cu ea, nu m-am purtat cum trebuia să mă port. Eu vreau să plâng, tată! Eu vreau să plâng! O iubeam mereu, tată. O iubeam.”, i-a spus Adrian plângând, tatălui său, într-o convorbire la telefon.

„Ea nu a fost drogată și nu a fost niciodată bețivă.Toți o amenințau. Voiau doar să profite cu ea. Nu voiam să am de-a face cu ea, că dacă avea de-a face cu ea, aveam de-a face cu țiganii. Nu-mi pare rău ca a murit, ci că a murit chinuită.

Nu știu cine e vinovat. Nu știu cine e.”, a mai declarat Adrian.

Mihaela-Sabina, tânăra ucisă și incendiată într-o valiză, martoră într-un caz de înșelăciune: ”O fată traumatizată”

Tânăra ar fi fost victima unei grupări infracționale din Capitală și din Giurgiu, care ar fi ucis-o ca să se răzbune, de fapt, pentru că a ajutat un norvegian, Dag Langerud, muzician de profesie, care căzuse în capcana infractorilor. Norvegianul a spus că escrocii români i-au furat 100.000 de euro și Mihaela-Sabina Mircea l-ar fi ajutat să-i găsească.

Noi informații în cazul crimei de la Giurgiu: ”Nu se pot face aprecieri obiective cu privire la posibila locație în care s-ar afla un posibil suspect” (SURSE)

Mihaela-Sabina Mircea a fost ucisă și incendiată într-o valiză, iar ancheta se află în plină desfășurare. Cadavrul tinerei a fost descoperit între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor din județul Giurgiu și, în urma cercetărilor, s-a stabilit că aceasta provine dintr-o familia de intelectuali, din localitatea Buftea, județul Ilfov.

Povestea femeii incendiate pe un câmp din Giurgiu. Provenea dintr-o familie de intelectuali, dar lucra într-un salon de masaj erotic! Un interlop a lăsat-o gravidă, iar mama… (EXCLUSIV)

Detalii incredibile ies la iveală în cazul Mihaelei-Sabina Mircea, femeia ucisă și arsă pe un câmp din județul Giurgiu. Potrivit informațiilor GÂNDUL.RO, victima a avut o tinerețe tumultoasă, care, într-un final, a dus-o către moarte. Renegată de părinți și părăsită de tatăl copilului, aceasta a lucrat o bună perioadă la un salon de masaj erotic, iar cu unii clienți se întâlnea în particular. Mai surprinzător este că femeia provine dintr-o familie bună, nicidecum una dezbinată.