Noi informații în cazul crimei de la Giurgiu: ”Nu se pot face aprecieri obiective cu privire la posibila locație în care s-ar afla un posibil suspect” (SURSE)

Noi informații în cazul crimei de la Giurgiu: ”Nu se pot face aprecieri obiective cu privire la posibila locație în care s-ar afla un posibil suspect” (SURSE)
Publicat: 10/11/2020, 18:39
Actualizat: 10/11/2020, 20:25

Mihaela-Sabina Mircea a fost ucisă și incendiată într-o valiză, cu o săptămână în urmă, iar ancheta se află în plină desfășurare. Cadavrul tinerei a fost descoperit între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor din județul Giurgiu și, în urma cercetărilor, s-a stabilit că aceasta provine dintr-o familia de intelectuali, din localitatea Buftea, județul Ilfov. 

Precizări de ultimă oră ale anchetatorilor
În exclusivitate pentru GÂNDUL.RO, anchetatorii au mărturisit că ”Și astăzi anumiți reprezentanți mass media au vehiculat public un aspect probatoriu referitor la un ADN masculin, aspect pe care noi, anchetatorii, nu l-am confirmat la acest moment. Fac apel la maturitatea și rațiunea presei spunându-vă că ancheta într-un caz cu autor necunoscut este total diferită de cea cu autor cunoscut.
Una este să anunți ca și găsit ADN-ul autorului cunoscut la fața locului și alta este să anunți că ai găsit un ADN care urmează să-l compari cu cel al cuiva care își poate lua măsuri suplimentare pentru a nu mai fi descoperit.
Vă rog să ne înțelegeți că orice scăpare a unor persoane autorizate sau nu pe care dumneavoastră o amplificați ulterior ne îngreunează munca și nicidecum nu ne ajută. Vă rugăm să fiți ferm convinși că, până la prinderea autorului, nu o să comunicăm niciodată persoanele în rândul cărora se fac investigații, eventuale locații de percheziții (dacă este cazul) sau orice alte date care ar putea pune în gardă autorul neidentificat și nici măcar martorii care au fost audiați întrucât am constatat că imediat sunt abordați și difuzați la TV. Vom comunica atunci când vom primi rezultatele de la toate expertizele dispuse, dar nicidecum conținutul acestora până nu vom fi siguri că am depistat autorul. Acestea fac parte din categoria de probe administrate în cauză care sunt confidențiale”.

Cu toate că în mass-media au apărut mai multe informații potrivit cărora anchetatorii au un suspect în acest caz terifiant, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu a explicat, ÎN EXCLUSIVITATE pentru GÂNDUL.RO, că – în ciuda speculațiilor date ca fiind informații certe pe anumite canale media – ”până la aceasta oră nu există un suspect, audieri noi nu au mai avut loc și se lucreaza informativ-operativ”.

Surse judiciare precizează, totodată, că ”părinții concubinului de care s-a despărțit fata și care se ocupau de copil au fost audiați, însă nu a reieșit nimic concludent pentru anchetă”.

Până acum nu a fost stabilit un suspect, chiar dacă au fost chemate la audieri mai multe persoane

Aceleași surse judiciare au mai transmis că, până acum, nu a fost stabilit încă un suspect, chiar dacă au fost chemate la audieri mai multe persoane.

Suplimentar, nu a sosit rezultatul analizei toxicologice ce la INML și nici rezultatul analizei fizico-chimice de la INC.

”Nu a fost stabilit un suspect. Au fost audiate mai multe persoane din cercurile apropiate sau tangențiale ale victimei, dar niciuna în calitate de suspect. Nu se pot face aprecieri obiective cu privire la posibila locație în care s-ar afla un posibil suspect, asa că o știre în sensul că este plecat din țara este o simplă speculație. Nu am primit de la INML rezultatul analizei toxicologice și nici rezultatul analizei fizico-chimice de la Institutul Național de Criminalistică (INC). În principiu, la sediul parchetului nu au loc audieri astăzi”.

În ceea ce îl privește pe tatăl copilului tinerei, acesta este plecat în Spania. El ar putea fi chemat în România și audiat în perioada următoare, ”orice informație legată de victimă fiind extrem de importantă în anchetă. Una dintre aceste informații vitale ar fi data la care a luat legatura, ultima dată, cu victima”, au mai precizat sursele judiciare pentru GÂNDUL.RO.

Victima ar fi lucrat, în ultima perioadă, la un salon de masaj erotic din zona Unirii din Capitală

Părăsită de iubitul său, Mihaela-Sabina a continuat să-și trăiască viața și a avut relații cu mai mulți bărbați. Cunoscuții ei declară că aceasta ar fi lucrat în ultima perioadă la un salon de masaj erotic din zona Unirii din Capitală și că obișnuia să se întâlnească, în particular, cu unii dintre clienți, pentru a câștiga bani în plus, necesari pentru creșterea copilului.

În urmă cu patru luni, Mihaela-Sabina Mircea a dispărut fără urmă, dar părinții tatălui copilului ei nu au anunțat autoritățile pentru că ar fi crezut că nu au acest drept, nefiind rude cu aceasta. Până la urmă, au luat legătura cu una dintre rudele ei, pe care au anunțat-o că femeia în vârstă de 32 de ani nu a mai apărut și nici nu a mai dat vreun semn de viață.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”