Mihaela-Sabina, tânăra ucisă și incendiată într-o valiză, martoră într-un caz de înșelăciune: ”O fată traumatizată”

Mihaela-Sabina, tânăra ucisă și incendiată într-o valiză, martoră într-un caz de înșelăciune: ”O fată traumatizată”
Mihaela-Sabina, tânăra ucisă și incendiată într-o valiză
Publicat: 14/11/2020, 08:26

Apar noi informații referitoare la Mihaela-Sabina Mircea, tânăra ucisă și incendiată pe un câmp din județul Giurgiu. Aceasta a fost martoră într-un caz de înșelăciune, victima fiind un cetățean norvegian păcălit cu suma de 100.000 de euro de vecini ai tinerei.

Lui Dag Langerud – cetățean norvegian, asistent medical de profesie, dar și muzician – i s-a făcut o propunere de afaceri de către câțiva tineri din Pantelimon, numai că totul s-a dovedit a fi o escrocherie. Faptele s-au petrecut în perioada 2016-2019, iar bărbatul a încercat să își recupereze banii, numai că escrocii au ”contraatacat”, la rândul lor, scenariul desfășurându-se de-a dreptul halucinant.

Aceștia și-au creat… conturi false pe rețelele de socializare, prezentându-se drept polițiști, avocați sau procurori, iar sub pretextul că îi vor recupera norvegianului banii pierduți, îi cereau alți bani. Într-un final, suma totală pierdută s-a ridicat la 100.000 de euro.

”Am întâlnit-o atunci când era cerșetoare”

Norvegianul a declarat că a cunoscut-o pe Sabina în 2016, atunci când aceasta se afla la cerșit și că a ajutat-o să își găsească un loc de muncă la un restaurant.

Dag Langerud mai spune că, ulterior, tânăra s-a angajat la un club și că era ”o fată fără stare și o fată traumatizată”, dar nu prostituată.

„Când am întâlnit-o era o cerșetoare. Am ajutat-o să își găsească un loc unde să stea și i-am găsit un loc de muncă la un restaurant. Mai târziu și-a dat demisia și a început să lucreze la un club, lucru care nu mi-a plăcut. Era o fată fără stare și o fată traumatizată”, a declarat bărbatul la Antena 3.

Norvegianul a dezvăluit că tânăra l-a ajutat în încercarea de a-și recupera banii, escrocii fiind vecini cu ea în Pantelimon. Mai mult, păgubitul a declarat că Mihaela-Sabina i-a trimis fotografii cu locuințele celor implicați în escrocherie – ”chiar le căuta prin gunoi pentru a le afla adevăratele identități” -, iar apoi bărbatul le-a făcut acestora plângere în Marea Britanie – acolo unde escrocii din Pantelimon ar fi investit banii -, dar și în România. Astfel, au fost deschise două dosare penale, iar Mihaela-Sabina Mircea a fost martoră în acest caz de înșelăciune.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politicăciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase