Ministrul Sănătății, despre păstrarea funcției după alegerile parlamentare din decembrie: Aș dori să continui reforma pe care am început-o

Publicat: 27 10. 2020, 07:29
Nelu Tătaru: “Nu trebuie să ne gândim câte paturi disponibile avem la ATI, ci cum să facem să scădem numărul de cazuri grave”

Nelu Tătaru a declarat că ar vrea să rămână ministrul al Sănătății și după alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, deoarece a început o reformă sanitară și dorește să o continue.

„Noi avem de făcut o reformă în sistemul în sistemul asta medical.

Cred că anii următori și dacă mă întrebați pe mine, în primul an trebuie făcută reforma.

Avem 4 ani fără nici un tip de alegeri.

Vom avea niște alegeri, vom vedea niște rezultate…

Personal mi-aș dori să continui o reformă pe care consider că am început să o facem încă de pe timpul acestei pandemii”, a declarat ministrul Sănătății, la B1TV.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a criticat conducerea Spitalului din Ploiești, după imaginile cu bolnavii ținuți în ploaie: „Și-a arătat incapacitatea”

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a spus luni seară, la Digi 24, despre imaginile cu bolnavii nevoiți să-și aștepte rândul în ploaie la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești că managementul și-a arătat incapacitatea și speră ca noua conducere să rezolve această problemă.

Raluca Turcan, despre principala sursă de infectare cu Covid-19 în România: „N-am mai permis… Poliția își face datoria”

Raluca Turcan a declarat, luni seară, că principalele surse de infectare cu coronavirus au fost evenimentele private.

Sănătatea publică e prioritate ZERO. (…) Am închis şcolile unde incidenţa este peste 3 la mia de locuitori. N-am mai permis evenimentele private, care au fost pe toate analizele noastre principala sursă de infectare şi de extindere a infecţie. În localităţile cu incidenţa peste 3 la mia de locuitori s-au închis teatrele, cinematografele, avem măsuri de restricţie privind purtarea măştii. Şi poliţia îşi face datoria”, a declarat Raluca Turcan.

Noul simptom al infecției cu Covid. Medicii sunt tot mai îngrijorați

Mai mulți medici din Pune, India au anunțat că au consultat pacienți cu coronavirus, care s-au confruntat cu simptome gastrointestinale.