Nicușor Dan, candidat la Primăria Generală a Capitalei, prins de polițiști la volanul unei mașini fără ITP. „A fost greșeala mea”

Publicat: 02 08. 2020, 19:36
Nicușor Dan, candidat la Primăria Generală a Capitalei, prins de polițiști la volanul unei mașini fără ITP. „A fost greșeala mea”

Nicușor Dan, în vârstă de 51 de ani, candidatul Alianței USR PLUS și PNL la Primăria Generală a Capitalei, a fost prins fără ITP la mașină de către polițiști.

Nicușor Dan a fost oprit de un echipaj de la Brigada Rutieră chiar când se îndrepta către evenimentul de lansare a candidaturii sale, aflându-se la volanul unei mașini care nu avea viza de la ITP (Inspecția Tehnică Periodică).

”A fost oprit în trafic pentru control, în sectorul 1 de către un echipaj al Brigăzii Rutiere. În urma verificărilor s-a stabilit că autoturismul condus nu se afla in proprietatea bărbatului și Inspecția Tehnică Periodică a autorismului nu mai avea valabilitate”, a transmis Brigada Rutieră de la Poliția Capitalei într-o informare, citată de Libertatea.

I-a fost reținut certificatul de înmatriculare

În acest caz, a fost dispusă reținerea certificatului de înmatriculare și Nicușor Dan a primit o dovadă înlocuitoare, valabilă timp de 15 zile.

„Nu e mașina mea și nu m-am uitat în talon să văd când expiră ITP-ul. Am presupus că totul este ok. Îmi asum această greșeala”, a spus Nicușor Dan la Antena 3.

Mașina aparține fratelui viitoarei soții a lui Nicușor Dan.

Nicușor Dan, cel mai bine cotat candidat la Primăria Capitalei, la o casă de pariuri. Câți ar paria pentru Firea

Nicușor Dan este noul favorit la Primăria Generală a Capitalei, potrivit analizei făcute de o agenție de pariuri. Candidatul susținut de PNL-USR-PLUS are în prezent o cotă de 1.67, în timp ce șansele Gabrielei Firea s-au redus de la o cotă de 1.91, pe 10 iulie, la una de 2.2.

„Nicușor Dan și-a îmbunătățit semnificativ șansele de a câștigă alegerile la Primăria Municipiului București, ajungând în ultimele trei săptămâni de la o cota de 2.0 la 1.67. Evoluția îl plasează pe Dan drept principal favorit, detronând-o astfel pe Gabriela Vrânceanu Firea, ale cărei șanse s-au redus de la o cota de 1.91, pe 10 iulie, la una de 2.2 în momentul de față. Din seria potențialilor candidați, Theodor Paleologu a scăzut, de asemenea, în viziunea bookmakerilor de la o cota de 11.0 la 13.0, în timp ce șansele lui Traian Băsescu (17.0) și Victor Ponta (34.0) au rămas neschimbate”, se arată într-un comunicatul de presă al Betfair.