Ritualuri vrăjitorești într-un parc din Ploiești: „Să fie iubită de Marco toată viața” – VIDEO

Publicat: 22 07. 2020, 16:27
Actualizat: 22 07. 2020, 16:35

Două femei au fost filmate într-un parc din Ploiești în timp ce faceau ritualuri vrăjitorești. „Să fie iubită de Marco toată viața”, se aude în videoclipul în care o femeie este surprinsă în genunchi, cu lumânări aprinse.

Imaginile în care cele două femei, însoțite de un copil de 2-3 ani, făceau ritualuri vrăjitorești, au ajuns pe rețelele de socializare. Acțiunea s-a petrecut într-un parc din Ploiești (Olimpia), marți seara, unde „vrăjitoarele” făceau farmece, una fiind surprinsă făcând cruci și cu o lumină aprinsă într-o mână.

Se poate auzi cum femeia face un descântec de dragoste. „Să fie iubită de Marco toată viața!”, spune aceasta.

Oamenii legii caută date certe despre cine ar fi putut înfăptui ritualul neobișnuit, mai ales într-o asemenea zonă de agrement, potrivit Observator.

Așa-zisele vrăjitoare, însoțite de un copil de 2-3 ani

Bărbatul care a filmat susține că la locul faptei se afla și un copil de 2-3 ani, iar ritualurile au ținut aproape jumătate de oră.

„Asa ceva?! In loc sa stai liniștit seara in parc, stai si privești cum fac asa zisele «vrăjitoare» vrăji de legare sentimentală…
Oare la acest nivel a ajuns această lume ? Oare unde se află Poliția Locală Ploiești ? Mentionez ca ma aflu in parcul de la Sala Sporturilor.
Magia neagră în parc ??? Cum ma asa ceva….

Alooo Poliția unde va aflati, stați încuiati in secții?”, a scris cel care a filmat, pe Facebook.

VIDEOCLIPUL POATE FI URMĂRIT AICI