• Publicat:
Știri

Savonea, despre relația cu Birchall: Nu sunt adepta teatrului scurt. Am o relație bună cu ministrul

Savonea, despre relația cu Birchall: Nu sunt adepta teatrului scurt. Am o relație bună cu ministrul
Președintele CSM, Lia Savonea, a declarat, miercuri, că are o relație bună cu Ana Birchall, chiar dacă inițial ministrul Justiției a precizat că nu înțelege tonul agresiv pe care-l folosește șefa Consiliului în dialog. Savonea a mai spus că nu e adepta scenetelor sau a teatrului scurt.

„Cred că în timp ați putea să înțelegeți profilul meu, să îmi știți comportamentul. Nu sunt adepta teatrului scurt sau scenetelor în fața dumneavoastră. Am o relație bună cu doamna ministru și fiecare răspunde pentru felul în care înțelege să se poziționeze”, le-a spus Lia Savonea jurnaliștilor, înainte de plenul CSM.

Precizările vin după ce, în urmă cu câteva zile, întrebată despre relația dintre ea și președintele CSM, Ana Birchall a răspuns: „Vreau să vă spun că nu prea înțeleg tonalitatea de agresivitate. În continuare, sunt dispusă să las tot ce a fost în trecut și orice discuție într-o conoțatie negativă. (…) I-am spus că în mine are un partener de dialog, dar agresivitatea și a se spune altceva decât este în realitate sunt lucruri pe care nu am de gând să le tolerez”.

Tags:
Inchide