FC Viitorul Constanța are un nou antrenor, după demisia lui Gheorghe Hagi

Publicat: 07 08. 2020, 21:40
Actualizat: 07 08. 2020, 21:41

Clubul Viitorul Constanța a anunțat pe site-ul oficial componența noului staff tehnic al echipei de la Ovidiu, pentru următorii doi ani, după retragerea lui Gheorghe Hagi.

Gheorghe Hagi a decis să se retragă din funcția de manager tehnic al echipei Viitorul și l-a numit în locul său pe spaniolul Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez, în vârstă de 35 de ani.

Spaniolul va avea alături de el alți trei spanioli în staff: Francisco Ruiz Beltran, Pere Romeu Sunyer și Ivan Penaranda Llaurado.

„Născut la 18 ianuarie 1985 la La Coruna, Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez a fost manager al formației Al Ahli din Qatar în perioada decembrie 2018 – noiembrie 2019, precum și antrenor secund la Real Sociedad”, informează site-ul oficial al clubului Viitorul.

Spaniolul a semnat contractul în prezența lui Gheorghe Hagi și a lui Gică Popescu, iar apoi a mers să viziteze baza sportivă de la Ovidiu, alături de colaboratorii săi.

Citește prima reacție a lui Ruben Alfonso de la Barrera Fernande, pe Prosport.ro.

CFR Cluj a câștigat al treilea titlu consecutiv în Liga 1! A învins Craiova chiar în Bănie

CFR Cluj a bătut Craiova și, astfel, își apără titlul în Liga 1. Trupa lui Dan Petrescu s-a impus cu 3-1 în Bănie, pe 3 august, în ceea ce FRF a decis să fie „finala campionatului”.

Oltenii au sperat doar în prima parte a meciului, însă până la sfârșit presiunea și lipsa de experiență și-au spus cuvântul.

Dinamo a scăpat de retrogradare! Cum s-a salvat cu ajutorul FRF

Dinamo a primit o mână de ajutor din partea Federației Române de Fotbal (FRF) și evită retrogradarea în ultimul moment. Comitetul de Urgență al FRF a decis, printr-un vot compleșitor, în favoarea creșterii numărului de echipe în Liga 1.

Comitetul de Urgență al FRF a decis, joi, 6 august, după consultarea online a membrilor CEx, majorarea numărului echipelor din Liga 1 de la 14 la 16. Decizia se aplică începând cu sezonul 2020/ 2021.