CFR Cluj a câștigat al treilea titlu consecutiv în Liga 1! A învins Craiova chiar în Bănie

CFR Cluj a câștigat al treilea titlu consecutiv în Liga 1! A învins Craiova chiar în Bănie
CFR Cluj, campioana României! Victorie cu 3-1 în finala cu CS Universitatea Craiova / Sursa FOTO: fanatik.ro
Publicat: 03/08/2020, 22:28
Actualizat: 03/08/2020, 22:53

CFR Cluj bate la Craiova și își apără titlul în Liga 1. Trupa lui Dan Petrescu s-a impus cu 3-1 în Bănie, în ceea ce FRF a decis să fie „finala campionatului”. Oltenii au sperat doar în prima parte a meciului, însă până la sfârșit presiunea și lipsa de experiență și-au spus cuvântul.

Partida din Bănie a început furibund, cu două incursiuni din partea gazdelor în careul CFR-ului. Presiunea craiovenilor a dat roade, iar în minutul 9 „bomba” lui Dan Nistor l-a învins pe Arlauskis.

La 1-0, Universitatea Craiova s-a crezut deja campioană, iar jucătorii deja dădeau impresia că sunt cu gândul spre petrecerea promisă la Preajba, nu departe de oraș. Pasul în spate făcut de „juveți” a fost imediat taxat de „ceferiști”. Formația lui Dan Petrescu a presat din ce în ce mai mult, iar Vinicius, în minutul 35, a restabilit egalitatea, marcând cu capul după o lovitură de colț. În repriza secundă, Boli a punctat pentru 2-1 CFR (min.56), iar Vinicius, eroul oaspeților, a scos un penalty în minutul 76. Transformată de Deac, lovitura de la 11 metri a sigilat, practic, triumful clujenilor în Liga 1.

CFR Cluj a cucerit al șaselea titlu de campioană din istoria Ligii 1, egalând la numărul de trofee UT Arad. Ambele formații se vor duela în următorul sezon, după ce arădenii au promovat în prima divizie.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase