Românii nu mai folosesc cash să trimită bani acasă din Anglia – Citește AICI povestea lui Eduard

Românii nu mai folosesc cash să trimită bani acasă din Anglia - Citește AICI povestea lui Eduard
Publicat: 20/09/2016, 15:48
Actualizat: 21/04/2019, 10:41

Eduard trimite bani acasă online cu ajutorul companiei de transfer internațional de bani TransferGo. El nu mai trimite de multă vreme cash pentru că vrea ca familia lui să beneficieze de o sumă cât mai mare, nu să plătească o sumedenie de comisioane la fiecare transfer. Citește mai jos povestea lui Eduard și află cum se poate să economi-sească așa de mulți bani când trimite online.

„Inainte să plec, am aflat că prietena mea e insărcinată, ne-am căsătorit și apoi am venit la Londra să le ofer o viată mai bună, în România nefiind posibilităti. Am făcut un credit să vin aici, iar apoi am început să dau banii înapoi, prin bancă, dar era foarte scump. De pe Facebook am aflat de TransferGo, mi-a dat încredere că sunt în romană, iar comisionul era mic, £0.99, am făcut transferul, banii au ajuns cum s-a promis, fără probleme, la un curs foarte bun.”

Pe scurt, aceasta este povestea unui tânăr care din considerente materiale a ales să plece din România într-o țară în care activitatea pe care o desfășoară este plătită cu mult mai bine. În rândul clienților TransferGo o astfel de poveste de viață este departe de a fi unică. Cei mai mulți dintre românii care au decis să plece în Anglia au fost determinați de considerații de ordin financiar. Și nu, românii nu pleacă din România cu gândul că se vor îmbogăți peste noapte, pleacă pentru a câștiga salarii care să le permită un trăi decent și susținerea materială a persoanelor dragi care rămân în țara. Muncind într-o țara precum Anglia, nu se poate pune în discuție că vor lipsi banii pentru hrană, pentru medicamente, pentru îmbrăcăminte, educație și multe alte elemente care formează întregul ce definește un trăi fără grijă zilei de mâine.

Este foarte important pentru toți românii să identifice cea mai bună soluție de transfer internațional de bani, pentru că sumele ajunse acasă să fie cât mai mari. Să apelezi la serviciile oferite de bănci este scump și presupune un timp îndelungat pentru transfer. Pe de altă parte, să apelezi la serviciile de transfer cash este, de asemenea, scump. Însă există alternativă propusă de TransferGo: banii se pot trimite online, din cont bancar în cont bancar, chiar și cu cardul de debit, comod, ieftin și sigur!

Banii se trimit simplu, din fața unui calcultator sau al oricărui dispozitiv cu acces la internet. Este necesar să se creeze un cont de pe site-ulTransferGo.ro, să se completeze informațiile cu privire la destinatar și, prin internet banking sau folosind un card de debit, să se transfere banii într-un cont indicat expeditorului imediat după ce face rezervarea sumei. Beneficiarul, care nu trebuie să aibă și el cont pe TransferGo, va primi banii în maxim o zi lucrătoare, într-un cont deschis la orice bancă de pe teritoriul țării, în LEI sau EUR.

Transferul este foarte ieftin, pentru că se percepe o taxă fixă de transfer și compania oferă un curs valutar foarte apropiat de cel de la BNR. Foarte important pentru client este că la tranzacțiile EUR-EUR nu va plăti și taxa pentru conversie valutară. TransferGo este în acest moment cel mai ieftin servicu de transfer de bani de pe piață care oferă viteză și sumă garantată la destinație. De exemplu, să trimiți 500 de lire sterline din Anglia prin acest serviciu, presupune să plătești o taxă de £0,99. O sumă similară trimisă din aceeași țară cash presupune să plătești până la 30 lire sterline comision.

TransferGo este o instituție autorizată de plăți atât în Marea Britanie, cât și în România, oferind servicii garantate și reglementate asemenea oricărei bănci comerciale.

Continuă să urmărești acesta secțiune pentru că vom publica povești noi și câteva sfaturi utile pentru cei care vin să lucreze în Anglia.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Ce au descoperit anchetatorii în mașina presupusului criminal din Orhei. Polițiștii au luat în calcul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Patru sulițe aborigene, returnate Australiei după 250 de ani