VIDEO | Ozana Barabancea a vorbit la podcastul ALTCEVA despre credință și astrologie, explicând cum a ajuns să fie atrasă de ele

VIDEO | Ozana Barabancea a vorbit la podcastul ALTCEVA despre credință și astrologie, explicând cum a ajuns să fie atrasă de ele
Ozana Barabancea, invitata lui Adrian Artene la podcastul ALTCEVA
Publicat: 02/12/2023, 23:40
Actualizat: 02/12/2023, 23:55

Jurnalistul Adrian Artene a avut o invitată specială, într-o zi specială, în studioul podcastului „Altceva”. Astfel, pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, el a stat de vorbă cu celebra artistă Ozana Barabancea. La un moment, ea a vorbit despre astrologie și credință, dar mai ales cine i-a insuflat dragostea pentru Biserică.

„Bunica. Eu m-am născut față în față cu o biserică și până la 7 ani m-am jucat cu copiii în curtea bisericii și vedeam de toate… căsătorii, decese, botezuri. Mama mă ducea, dar bunica m-a învățat să mă rog (…) și îmi spunea așa… «te duci în fața icoanei și spui așa: Maica Domnului, îți mulțumesc că mi-ai îndreptat pașii spre biserică!». Atât! Și de aici am înțeles, mai târziu, cum trebuie să mă rog, ce trebuie să citesc”, a explicat artista, la podcastul ALTCEVA.

Întrebată dacă a fost vreodată necăjită pe Dumnezeu, ținând cont și de faptul că și-a pierdut mama la vârsta de 14 ani, ea a spus că mai mult a căutat niște răspunsuri, pentru că nu înțelegea ce s-a întâmplat.

„Am fost foarte curioasă să aflu de ce. Și atunci am căzut într-o mare patimă, cea a astrologiei. Am avut peste 100 de cărți de astrologie în casă pe care le-am aruncat, pur și simplu, fizic. Am citit foarte mult, mi-am calculat ce nu trebuia să îmi calculez și am dat de un duhovnic care m-a certat și mi-a explicat de ce trebuie să îmi văd de treaba mea și să nu știu. Oricum, eu aflasem. Și m-am lepădat de treaba asta. Și mi-am dat seama că Dumnezeu, tot ceea ce a făcut cu viața mea, a făcut spre binele meu. Și eu trebuie să înțeleg că asta face parte dintr-o evoluție și dintr-un traseu, dintr- un parcurs, pe care eram obligată să îl trăiesc și să învăț de la el”, a explicat Ozana Barabancea.

Față în față cu Adrian Artene, artista și-a amintit de perioada în care a „simțit umilința” de a trăi într-o țară străină, a povestit despre cum s-a vindecat prin Rugăciune, dar și care a fost patima care, pentru o perioadă, a ținut-o departe de biserică. Ozana Barabancea și-a deschis sufletul, și a adus aminte în discuția „Altceva cu Adrian Artene” despre bunica ei care i-a îndreptat pașii către credință, despre tatăl ei care a refuzat să emigreze în SUA, despre întâlnirile care i-au schimbat viața, dar și despre ce se întâmplă în culisele show-ului „Te cunosc de Undeva”.

Ozana Barabancea este profesoară de canto și solistă română de jazz, personalitate TV și membră a juriului show-ului de televiziune „Te cunosc de undeva!”, difuzat de Antena 1.

Este o artistă ce abordează genuri diverse, având însă un punct comun: muzica. Într-un dialog special, o veți descoperi pe Ozana Barabancea… altfel.

O iubitoare desăvârșită de țară, o fire pasionată de tot ce face, o artistă care „a crescut în curtea bisericii” și care-l poartă permanent în suflet pe Dumnezeu.

„Dumnezeu să te Binecuvânteze, România!”, este mesajul pe care artista își dorește să-l transmită Patriei Sale pentru care, la un moment dat, a simțit un dor care ani la rând i-a provocat durere fizică și, din cauza căruia, într-un final, a decis să se întoarcă acasă.

Emisiunea poate fi urmărită integral aici:

„Altceva cu Adrian Artene”

„Altceva cu Adrian Artene” este un podcast în care se rostesc cuvinte pătrunzătoare, iar invitații sunt lumini ce străpung întunericul. E „Altceva”, podcastul difuzat săptămânal – în fiecare sâmbătă, de la ora 19:00 -, și în jurul căruia s-a format o comunitate a oamenilor care vor să-și antreneze mintea și să-și hrănească sufletele.

Comunitatea oamenilor normali, care nu au abandonat lecturile, care știu să asculte o muzică și cu inima, nu doar cu urechile, dar și comunitatea celor care extrag răspunsuri din tăcere și se bucură de o piesă de teatru ca de o zi de duminică. A acelora care cred că Dumnezeu ne-a creat pentru a arăta celorlalți bunătate și a lăsa în urma noastră opere de lumină.

Vă recomandăm și:

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Avem lista completă a concurenţilor Asia Express! Filmările sunt gata să înceapă. EXCLUSIV
FOTO. Cât de frumoasă e fiica lui Ion Țiriac! Moștenitoarea imperiului l-a impresionat cu apariția...
Părinții victimelor lui Vlad Pascu sunt revoltați. Ce a întrebat judecătoarea la proces
Băiețel de 8 ani, în stare gravă după o vacanță cu familia într-un resort de...
Străzi din Bucureşti, cu "nume tâmpite" puse de regimul comunist. "Aşa le-am găsit de când...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Cel mai mare supermarket din România dispare! Ce companie l-a cumpărat și în ce se...
Un român s-a trezit cu amendă pentru ROVINIETĂ dintr-un motiv bizar
„Mă şantajează. Vor să facă asta în secret, fără să îmi iau la revedere.”. Mama...
Produsele marcă proprie din magazine ar putea să dispară! „Nu pot accepta profiturile speculative făcute...
Părinţii victimelor lui Vlad Pascu cer schimbarea încadrării faptelor în omor: Nu ne va alina...
”Fratele” multi-milionar al Prodancei s-a sinucis la Dubai! El a avut în trecut inclusiv o...
Peste CÂT TIMP se refac PLĂMÂNII atunci când renunți LA FUMAT
UNGARIA anunță Noua Ordine Mondială! Budapesta pregătește noua eră. Va fi de neoprit
Stațiunea supranumită „Perla Apusenilor”, un adevărat paradis. Ce boli se pot trata
Felicitări și mesaje de Dragobete, pe 24 februarie. Imagini și urări de dragoste cu ”Te...
BANCUL ZILEI. Bulă: Mă cheamă şefu’ la el în birou şi-mi zice: Am observat că...
Peste 3.000 de oameni, evacuați din cauza unei bombe din cel de-Al Doilea Război Mondial