Primul lider liberal care îl vede pe Cioloș „cel puțin” în conducerea PNL. „După alegeri, ar trebui să-și asume și o opțiune politică”

Publicat: 07/12/2016, 23:39
„Cred că da (n.r. Dacian Cioloș ar trebui să oficializeze relația cu un partid), pentru că discutăm deja după alegeri de un guvern politic. Din moment ce Partidul Național Liberal își dorește un guvern politic, dacă vom avea această majoritate și sper ca cetățenii să ne dea această majoritate pentru a putea guverna, cred că domnia sa trebuie să facă pasul și către politică. (…) Este punctul meu de vedere, nu știu ce va face domnia sa, dar invitații sunt, invitația este deschisă, noi am înțeles că domnia sa vrea să își țină cuvântul dat până pe 11 decembrie și nu am avut nimic de comentat, dar după 11 decembrie domnia sa cred că trebuie să facă și opțiunea politică”, a declarat Sulfina Barbu miercuri, la„Votez cu mine!”.
Întrebată despre posibilitatea ca Cioloș să fie, în viitor, președintele PNL, fostul ministru al Mediului nu a dat un răspuns categoric, însă a recunoscut că cel puțin dorința sa este aceea de a-l vedea pe actualul prim ministru măcar într-o funcție de conducere în tabăra liberală. „Să vedem dacă face pasul, dar cu siguranță îmi doresc ca domnul Dacian Cioloș să facă parte din conducerea partidului, cel puțin”, a mai spus Sulfina Barbu.
Care sunt obiectivele PNL pentru București, ce șanse au liberalii să formeze o majoritate și să dea viitorul Guvern, dar și cum crede că va evolua relația cu premierul Dacian Cioloș, pe care PNL îl susține pentru un nou mandat la Palatul Victoria sunt doar câteva dintre întrebările la care Sulfina Barbu a răspuns miercuri la„Votez cu mine!”.

Emisiunea a fost transmisă LIVE pe Gândul și pe pagina de Facebook.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase