Cornel Dinu: Reghecampf a primit 200.000 de euro ca să trântească un meci cu Bayern. Cum l-ar fi salvat pe antrenorul Stelei de sârbii care „îl rezolvau repede, cu gloanțele”

Cornel Dinu: Reghecampf a primit 200.000 de euro ca să trântească un meci cu Bayern. Cum l-ar fi salvat pe antrenorul Stelei de sârbii care îl rezolvau repede, cu gloanțele
Publicat: 05/02/2013, 13:11
Actualizat: 05/02/2013, 13:11

Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a declarat într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor că Laurențiu Reghecampf a primit suma de 200.000 de euro de la mafia sârbă a pariurilor, pentru a aranja o partidă cu Bayern Munchen, pe vremea când actualul antrenor stelist evolua la Cottbus.

Cornel Dinu a precizat că meciul dintre Bayern Munchen și Energie Cottbus ar fi trebuit să se termine la o diferență de trei goluri, însă scorul final a fost 3-1. Nemulțumiți, sârbii implicați în afacere i-au cerut imediat banii înapoi lui Reghecampf, a continuat Dinu. „N-ar trebui să intru în dialog cu un asemenea personaj (n.r. – Anamaria Prodan, soția antrenorului Laurențiu Reghecampf), dar țin să-i aduc aminte că ar face bine să-mi fie recunoscătoare că l-am scăpat pe soțul ei de la răzbunarea iminentă a sârbilor. Se întâmpla după un meci Bayern – Cottbus. Eram, într-o seară, la masă la Trattoria cu Răzvan Boanchiș și cu patronul restaurantului, Vali Sălăgean. Și primesc un telefon de la Iulian Chiriță, nașul de la prima cununie al lui Reghecampf. Îmi spune: «Tată, cum îl salvăm pe finu’, că a dat de necaz?!». Cu o zi înaintea partidei, primise 200.000 de euro ca să trântească partida cu Bayern, care trebuia să se termine la trei goluri diferență. Erau el și încă vreo doi. S-a terminat însă 3-1. Iar lui Reghecampf i-au transmis băieții că trebuie să se prezinte imediat cu banii înapoi! El credea că-i pârlește pe sârbi, avea senzația că discută cu Romică Pașcu”, a afirmat oficialul dinamovist.

Administratorul delegat al FC Dinamo susține că i-a salvat viața fostului jucător, obținând o prelungire a termenului de înapoiere a banilor către gruparea sârbă. „Am vorbit la Belgrad și i-am rugat pe oameni să-l mai păsuiască o zi cu banii. Tipii voiau să primească suma înapoi chiar în acea seară, i-am obținut lui Reghecampf o păsuire până dimineața. Așa i-am salvat viața, credeți-mă, dintr-o acțiune de incriminare penală, în care sârbii îl rezolvau repede, cu gloanțele! I-am spus și lui Chiriță să-i transmită să nu se joace cu treburile astea, că sârbii te lasă în rigolă pentru cinci dolari! Și poate că lui Reghecampf îi spune ceva numele Mile”, a mai spus Dinu.

Meciul la care face referire Dinu ar putea fi cel din data 21 septembrie 2002, disputat la Munchen, în etapa a VI-a a 1.Bundesliga, Bayern-Energie, scor 3-1 (1-1). Reghecampf a evoluat în acea partidă 66 de minute, fiind înlocuit la scorul de 2-1.

Afirmațiile lui Cornel Dinu au fost făcute după ce Anamaria Prodan l-a atacat dur pe o rețea de socializare, numindu-l pe fostul internațional gropar al fotbalului românesc: „Au mai rămas cîțiva gropari ai fotbalului românesc în viață și se chinuiesc să distrugă și ce-a mai rămas bun. De 7 sau de 9 ani aud vorbind doar de imperiul bizantin, de balcanism, de domnitori. Îmi e greață de acest spectacol ieftin. Să-mi explice eminența cenușie a fotbalului cum o echipă națională poate să fie eliminată de niște pescari amatori de la Knattspyrnufélag cu un rezultat de pomină în analele fotbalului? Cum o echipă poate să conducă pînă în minutul 70 cu 4-0 și în 20 de minute să piardă meciul cu 5-4, cu Foresta?”, a postat, luni, Anamaria Prodan pe Facebook.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
Boala RARĂ care îl face să pară 'însărcinat' tot timpul. Nici măcar medicii nu se...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Xi Jinping vizitează Franţa, Ungaria şi Serbia pe fondul disputei privind tarifele comerciale din UE
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Urangutan văzut în premieră cum a folosit plante medicinale pentru a se trata