Cornel Dinu: Reghecampf a primit 200.000 de euro ca să trântească un meci cu Bayern. Cum l-ar fi salvat pe antrenorul Stelei de sârbii care „îl rezolvau repede, cu gloanțele”

Cornel Dinu: Reghecampf a primit 200.000 de euro ca să trântească un meci cu Bayern. Cum l-ar fi salvat pe antrenorul Stelei de sârbii care îl rezolvau repede, cu gloanțele
Publicat: 05/02/2013, 13:11
Actualizat: 05/02/2013, 13:11

Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a declarat într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor că Laurențiu Reghecampf a primit suma de 200.000 de euro de la mafia sârbă a pariurilor, pentru a aranja o partidă cu Bayern Munchen, pe vremea când actualul antrenor stelist evolua la Cottbus.

Cornel Dinu a precizat că meciul dintre Bayern Munchen și Energie Cottbus ar fi trebuit să se termine la o diferență de trei goluri, însă scorul final a fost 3-1. Nemulțumiți, sârbii implicați în afacere i-au cerut imediat banii înapoi lui Reghecampf, a continuat Dinu. „N-ar trebui să intru în dialog cu un asemenea personaj (n.r. – Anamaria Prodan, soția antrenorului Laurențiu Reghecampf), dar țin să-i aduc aminte că ar face bine să-mi fie recunoscătoare că l-am scăpat pe soțul ei de la răzbunarea iminentă a sârbilor. Se întâmpla după un meci Bayern – Cottbus. Eram, într-o seară, la masă la Trattoria cu Răzvan Boanchiș și cu patronul restaurantului, Vali Sălăgean. Și primesc un telefon de la Iulian Chiriță, nașul de la prima cununie al lui Reghecampf. Îmi spune: «Tată, cum îl salvăm pe finu’, că a dat de necaz?!». Cu o zi înaintea partidei, primise 200.000 de euro ca să trântească partida cu Bayern, care trebuia să se termine la trei goluri diferență. Erau el și încă vreo doi. S-a terminat însă 3-1. Iar lui Reghecampf i-au transmis băieții că trebuie să se prezinte imediat cu banii înapoi! El credea că-i pârlește pe sârbi, avea senzația că discută cu Romică Pașcu”, a afirmat oficialul dinamovist.

Administratorul delegat al FC Dinamo susține că i-a salvat viața fostului jucător, obținând o prelungire a termenului de înapoiere a banilor către gruparea sârbă. „Am vorbit la Belgrad și i-am rugat pe oameni să-l mai păsuiască o zi cu banii. Tipii voiau să primească suma înapoi chiar în acea seară, i-am obținut lui Reghecampf o păsuire până dimineața. Așa i-am salvat viața, credeți-mă, dintr-o acțiune de incriminare penală, în care sârbii îl rezolvau repede, cu gloanțele! I-am spus și lui Chiriță să-i transmită să nu se joace cu treburile astea, că sârbii te lasă în rigolă pentru cinci dolari! Și poate că lui Reghecampf îi spune ceva numele Mile”, a mai spus Dinu.

Meciul la care face referire Dinu ar putea fi cel din data 21 septembrie 2002, disputat la Munchen, în etapa a VI-a a 1.Bundesliga, Bayern-Energie, scor 3-1 (1-1). Reghecampf a evoluat în acea partidă 66 de minute, fiind înlocuit la scorul de 2-1.

Afirmațiile lui Cornel Dinu au fost făcute după ce Anamaria Prodan l-a atacat dur pe o rețea de socializare, numindu-l pe fostul internațional gropar al fotbalului românesc: „Au mai rămas cîțiva gropari ai fotbalului românesc în viață și se chinuiesc să distrugă și ce-a mai rămas bun. De 7 sau de 9 ani aud vorbind doar de imperiul bizantin, de balcanism, de domnitori. Îmi e greață de acest spectacol ieftin. Să-mi explice eminența cenușie a fotbalului cum o echipă națională poate să fie eliminată de niște pescari amatori de la Knattspyrnufélag cu un rezultat de pomină în analele fotbalului? Cum o echipă poate să conducă pînă în minutul 70 cu 4-0 și în 20 de minute să piardă meciul cu 5-4, cu Foresta?”, a postat, luni, Anamaria Prodan pe Facebook.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor fi închise
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
Gruparea Hamas ia în calcul depunerea armelor. Care este condiţia pentru ca acest lucru să...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
"Atunci o bag pe nevastă-mea la înaintare". Ce nu le poate refuza niciodată Alex Velea...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Trucul simplu și rapid prin care să-ți schimbi instant viața în bine