O revenire spectaculoasă în PSD

O revenire spectaculoasă în PSD
Publicat: 17/11/2017, 01:50

După șase luni de suspendare din partid, în urma poveștii cu AKM-ul, Cătălin Rădulescu se întoarce în PSD cu o poveste-șoc. Poate că e doar o impresie personală și, de aceea, vă cer părerea. Dumneavoastră ce înțelegeți din povestea cetățeanului, care spune că în noaptea de luni spre marți i s-a furat mașina cu tot cu modificările aduse de el – după o muncă asiduă -, „legilor Justiției”? E o întrebare care pare simplă, dar, atenție, e o întrebare-capcană.

Iată ce preciza omul, marți, pentru DC News: „Mai mult decât atât. Mașina are un sistem pe cheie, un fel de telecomandă la purtător, pe care, dacă îl apeși de două ori se activează acest sistem automat ce nu permite hoților să pătrundă în mașină. Exact aseară, după toată tevatura de la Camera Deputaților, exact aseară, cu toate documentele în mașină, dimineață mașina a dispărut„.

Dar ce spune joi?! Iată: „(Marți) dimineață la 10, veneam spre Parlament la comisia de anchetă și eram cu telecomanda, și când m-am îndreptat, am văzut că nu mai e mașina în față. Am crezut că am fost eu obosit seara și poate am lăsat-o mai în stânga sau mai în dreapta, că așa face orice om. M-am dus, m-am uitat, am văzut că nu e mașina. Atunci, mi-am dat seama că mi-a fost furată. (…) Polițiștii mi-au spus că astfel de mașini, cu aceste sisteme, nu pot fi furate de hoți ordinari și îți trebuie niște sisteme sofisticate de calculatoare. Era cât pe ce să îmi fure și semnăturile pe legile Justiției, numai că am avut așa, o inspirație, mergând spre scara blocului, și am zis să mai le iau, să mă mai uit un pic pe ele și nu le-au putut lua. Deci de-asta îi și rog pe hoții profesioniști care mi-au luat mașina, să-mi aducă mașina, că legile sunt la mine„.

Poftim?! Vreți să mai… Deci, unde erau legile?

Sigur, se poate pune întrebarea: „Așa, și?! Ce mai chichirez gâlceava, și cu Rădulescu ăsta?”.

Păi da, dar omul e parlamentar, face legi, aduce modificări la legile făcute de alții, are păreri, opinii, amendamentele lui pe legile Justiției pot fi adoptate, înțelegeți?! Soarta noastră depinde și de soarta lui. Ba, aș putea spune, stă în mâinile lui.

Ce să mai zic. Eu cred că întreaga șaradă este ascunsă în haioșenia asta de povestioară: „(Marți) dimineață la 10, veneam spre Parlament la comisia de anchetă și eram cu telecomanda, și când m-am îndreptat, am văzut că nu mai e mașina în față. Am crezut că am fost eu obosit seara și poate am lăsat-o mai în stânga sau mai în dreapta, că așa face orice om. M-am dus, m-am uitat, am văzut că nu e mașina. Atunci, mi-am dat seama că mi-a fost furată”.

Senzațional!

Rădulescu a povestit pentru DC News că de trei ani a închiriat un apartament lângă Parlament, perete în perete cu sediul SRI, zonă ultracentrală, în blocul din fața Parlamentului, pentru a avea siguranță împotriva hoților, dar și pentru a fi aproape de locul de muncă. „O zonă monitorizată și verificată la cel mai înalt nivel în centrul Bucureștiului”, spune el.

Deci, practic, omul nostru doar urcă și coboară dealul Casei Poporului într-o mașină inestimabilă, prețuită, totuși, la 150.000 de euro, bănuindu-se de oboseală cronică. Se gândește, ca tot omul, că, poate a lăsat mașina mai la stânga, poate mai la dreapta, dar mașina nu e nicăieri. Apoi își dă seama, stupefiat că legile au rămas în portbagaj – mașina fiind furată, de fapt, pentru acest motiv -, și că, totuși, acestea sunt la el.

Ba chiar îi anunță pe hoții superdotați că s-au chinuit în zadar să-i cloneze cheia, mașina, legile, pe el, întrucât, cu prețul vieții, a reușit să-și salveze opera.

„Nu am auzit alarma, nu s-a spart niciun geam, nu a fost niciun fel de urmă. Mi s-a explicat că singurul mod prin care se poate fura o mașină atât de sofisticată este numai printr-un sistem de clonare a cheii. Adică doar cineva foarte profesionist care dacă vrea să-ți pătrundă în mașină sau să-ți ia mașina are nevoie de un sistem de clonare a cheii. Adică vine cu o mașină aproape de mașina ta, sau e nevoie de un individ aproape de tine, ca mai apoi cu un sistem clonează cheia, ulterior îți blochează cheia cu un calculator. (…) Dacă s-a ajuns până aici încât să aflu că dacă îmi găsesc mașina pot să mor subit doar pentru că am vrut să aduc niște modificări la legile Justiției, atunci situația este foarte gravă”.

Înțelegeți? Adică, omul acesta ne spune, cu alte cuvinte, că e martir. Că va propune niște modificări pe legile Justiției atât de bulversante pentru „binom”, încât acesta, prin mâna lungă a vecinului SRI, i-a clonat cheia de la sofisticata-i mașină, numai și numai ca să-i fure, de fapt, amendamentele.

Am înțeles, deci asta e! Putea să ne-o spună mai simplu, mai direct. „Domnilor, binomul nu se lasă, e pe metereze! Și mi-ați confiscat AKM-ul…”.

Mai am o singură întrebare: legile astea ale omului, amendamentele, îmbunătățirile, unde se află ele, de fapt?!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
FOTO. Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic a fost vândut la licitaţie pentru...
BREAKING! Anunț de la Buckingham despre starea de sănătate a Regelui Charles. Comunicat oficial emis...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
Boala care se răspândește RAPID în lume! Record de îmbolnăviri: experții avertizează populația
Investiţie de 165 de milioane de euro în România. Oraşul unde se va construit un...
Persoană înecată în mare, în stațiunea Mamaia. Tragedie de Florii pe litoral
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Decizia pe care o așteaptă TOȚI ANGAJAȚII din România. Budăi a spus exact ce SE...
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
Persoană înecată în mare, în stațiunea Mamaia. Tragedie de Florii pe litoral
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
”Nu îmi ieșeau bine analizele, eram pe perfuzii” Problemele de sănătate cu care s-a confruntat...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Frații Lumière și Revoluția Cinematografică