O revenire spectaculoasă în PSD

O revenire spectaculoasă în PSD
Publicat: 17/11/2017, 01:50

După șase luni de suspendare din partid, în urma poveștii cu AKM-ul, Cătălin Rădulescu se întoarce în PSD cu o poveste-șoc. Poate că e doar o impresie personală și, de aceea, vă cer părerea. Dumneavoastră ce înțelegeți din povestea cetățeanului, care spune că în noaptea de luni spre marți i s-a furat mașina cu tot cu modificările aduse de el – după o muncă asiduă -, „legilor Justiției”? E o întrebare care pare simplă, dar, atenție, e o întrebare-capcană.

Iată ce preciza omul, marți, pentru DC News: „Mai mult decât atât. Mașina are un sistem pe cheie, un fel de telecomandă la purtător, pe care, dacă îl apeși de două ori se activează acest sistem automat ce nu permite hoților să pătrundă în mașină. Exact aseară, după toată tevatura de la Camera Deputaților, exact aseară, cu toate documentele în mașină, dimineață mașina a dispărut„.

Dar ce spune joi?! Iată: „(Marți) dimineață la 10, veneam spre Parlament la comisia de anchetă și eram cu telecomanda, și când m-am îndreptat, am văzut că nu mai e mașina în față. Am crezut că am fost eu obosit seara și poate am lăsat-o mai în stânga sau mai în dreapta, că așa face orice om. M-am dus, m-am uitat, am văzut că nu e mașina. Atunci, mi-am dat seama că mi-a fost furată. (…) Polițiștii mi-au spus că astfel de mașini, cu aceste sisteme, nu pot fi furate de hoți ordinari și îți trebuie niște sisteme sofisticate de calculatoare. Era cât pe ce să îmi fure și semnăturile pe legile Justiției, numai că am avut așa, o inspirație, mergând spre scara blocului, și am zis să mai le iau, să mă mai uit un pic pe ele și nu le-au putut lua. Deci de-asta îi și rog pe hoții profesioniști care mi-au luat mașina, să-mi aducă mașina, că legile sunt la mine„.

Poftim?! Vreți să mai… Deci, unde erau legile?

Sigur, se poate pune întrebarea: „Așa, și?! Ce mai chichirez gâlceava, și cu Rădulescu ăsta?”.

Păi da, dar omul e parlamentar, face legi, aduce modificări la legile făcute de alții, are păreri, opinii, amendamentele lui pe legile Justiției pot fi adoptate, înțelegeți?! Soarta noastră depinde și de soarta lui. Ba, aș putea spune, stă în mâinile lui.

Ce să mai zic. Eu cred că întreaga șaradă este ascunsă în haioșenia asta de povestioară: „(Marți) dimineață la 10, veneam spre Parlament la comisia de anchetă și eram cu telecomanda, și când m-am îndreptat, am văzut că nu mai e mașina în față. Am crezut că am fost eu obosit seara și poate am lăsat-o mai în stânga sau mai în dreapta, că așa face orice om. M-am dus, m-am uitat, am văzut că nu e mașina. Atunci, mi-am dat seama că mi-a fost furată”.

Senzațional!

Rădulescu a povestit pentru DC News că de trei ani a închiriat un apartament lângă Parlament, perete în perete cu sediul SRI, zonă ultracentrală, în blocul din fața Parlamentului, pentru a avea siguranță împotriva hoților, dar și pentru a fi aproape de locul de muncă. „O zonă monitorizată și verificată la cel mai înalt nivel în centrul Bucureștiului”, spune el.

Deci, practic, omul nostru doar urcă și coboară dealul Casei Poporului într-o mașină inestimabilă, prețuită, totuși, la 150.000 de euro, bănuindu-se de oboseală cronică. Se gândește, ca tot omul, că, poate a lăsat mașina mai la stânga, poate mai la dreapta, dar mașina nu e nicăieri. Apoi își dă seama, stupefiat că legile au rămas în portbagaj – mașina fiind furată, de fapt, pentru acest motiv -, și că, totuși, acestea sunt la el.

Ba chiar îi anunță pe hoții superdotați că s-au chinuit în zadar să-i cloneze cheia, mașina, legile, pe el, întrucât, cu prețul vieții, a reușit să-și salveze opera.

„Nu am auzit alarma, nu s-a spart niciun geam, nu a fost niciun fel de urmă. Mi s-a explicat că singurul mod prin care se poate fura o mașină atât de sofisticată este numai printr-un sistem de clonare a cheii. Adică doar cineva foarte profesionist care dacă vrea să-ți pătrundă în mașină sau să-ți ia mașina are nevoie de un sistem de clonare a cheii. Adică vine cu o mașină aproape de mașina ta, sau e nevoie de un individ aproape de tine, ca mai apoi cu un sistem clonează cheia, ulterior îți blochează cheia cu un calculator. (…) Dacă s-a ajuns până aici încât să aflu că dacă îmi găsesc mașina pot să mor subit doar pentru că am vrut să aduc niște modificări la legile Justiției, atunci situația este foarte gravă”.

Înțelegeți? Adică, omul acesta ne spune, cu alte cuvinte, că e martir. Că va propune niște modificări pe legile Justiției atât de bulversante pentru „binom”, încât acesta, prin mâna lungă a vecinului SRI, i-a clonat cheia de la sofisticata-i mașină, numai și numai ca să-i fure, de fapt, amendamentele.

Am înțeles, deci asta e! Putea să ne-o spună mai simplu, mai direct. „Domnilor, binomul nu se lasă, e pe metereze! Și mi-ați confiscat AKM-ul…”.

Mai am o singură întrebare: legile astea ale omului, amendamentele, îmbunătățirile, unde se află ele, de fapt?!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Rusia amenință România și spune că monitorizează Baza Kogălniceanu: Întărirea NATO în Europa de est...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Cursul valutar anunțat de BNR pentru ziua de joi, 28 martie 2024: Care este evoluția...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Cum merge Duster 2024 în off-road? Test REAL cu noul SUV românesc – VIDEO
Spania: explozia nunţilor în rândul celor de peste 60 de ani
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
A devenit COMPLET INTERZIS în România. Iohannis a semnat. Noua lege se aplică tuturor
Ramona Olaru, fără chiloți în public. Dialog bizar cu Alina Pușcaș
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Ce se întâmplă în Rusia după masacrul de la sala de concerte din Moscova. Bilanțul...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
A fost găsită prima așezare Homo sapiens de după părăsirea Africii