O revenire spectaculoasă în PSD

O revenire spectaculoasă în PSD
Publicat: 17/11/2017, 01:50

După șase luni de suspendare din partid, în urma poveștii cu AKM-ul, Cătălin Rădulescu se întoarce în PSD cu o poveste-șoc. Poate că e doar o impresie personală și, de aceea, vă cer părerea. Dumneavoastră ce înțelegeți din povestea cetățeanului, care spune că în noaptea de luni spre marți i s-a furat mașina cu tot cu modificările aduse de el – după o muncă asiduă -, „legilor Justiției”? E o întrebare care pare simplă, dar, atenție, e o întrebare-capcană.

Iată ce preciza omul, marți, pentru DC News: „Mai mult decât atât. Mașina are un sistem pe cheie, un fel de telecomandă la purtător, pe care, dacă îl apeși de două ori se activează acest sistem automat ce nu permite hoților să pătrundă în mașină. Exact aseară, după toată tevatura de la Camera Deputaților, exact aseară, cu toate documentele în mașină, dimineață mașina a dispărut„.

Dar ce spune joi?! Iată: „(Marți) dimineață la 10, veneam spre Parlament la comisia de anchetă și eram cu telecomanda, și când m-am îndreptat, am văzut că nu mai e mașina în față. Am crezut că am fost eu obosit seara și poate am lăsat-o mai în stânga sau mai în dreapta, că așa face orice om. M-am dus, m-am uitat, am văzut că nu e mașina. Atunci, mi-am dat seama că mi-a fost furată. (…) Polițiștii mi-au spus că astfel de mașini, cu aceste sisteme, nu pot fi furate de hoți ordinari și îți trebuie niște sisteme sofisticate de calculatoare. Era cât pe ce să îmi fure și semnăturile pe legile Justiției, numai că am avut așa, o inspirație, mergând spre scara blocului, și am zis să mai le iau, să mă mai uit un pic pe ele și nu le-au putut lua. Deci de-asta îi și rog pe hoții profesioniști care mi-au luat mașina, să-mi aducă mașina, că legile sunt la mine„.

Poftim?! Vreți să mai… Deci, unde erau legile?

Sigur, se poate pune întrebarea: „Așa, și?! Ce mai chichirez gâlceava, și cu Rădulescu ăsta?”.

Păi da, dar omul e parlamentar, face legi, aduce modificări la legile făcute de alții, are păreri, opinii, amendamentele lui pe legile Justiției pot fi adoptate, înțelegeți?! Soarta noastră depinde și de soarta lui. Ba, aș putea spune, stă în mâinile lui.

Ce să mai zic. Eu cred că întreaga șaradă este ascunsă în haioșenia asta de povestioară: „(Marți) dimineață la 10, veneam spre Parlament la comisia de anchetă și eram cu telecomanda, și când m-am îndreptat, am văzut că nu mai e mașina în față. Am crezut că am fost eu obosit seara și poate am lăsat-o mai în stânga sau mai în dreapta, că așa face orice om. M-am dus, m-am uitat, am văzut că nu e mașina. Atunci, mi-am dat seama că mi-a fost furată”.

Senzațional!

Rădulescu a povestit pentru DC News că de trei ani a închiriat un apartament lângă Parlament, perete în perete cu sediul SRI, zonă ultracentrală, în blocul din fața Parlamentului, pentru a avea siguranță împotriva hoților, dar și pentru a fi aproape de locul de muncă. „O zonă monitorizată și verificată la cel mai înalt nivel în centrul Bucureștiului”, spune el.

Deci, practic, omul nostru doar urcă și coboară dealul Casei Poporului într-o mașină inestimabilă, prețuită, totuși, la 150.000 de euro, bănuindu-se de oboseală cronică. Se gândește, ca tot omul, că, poate a lăsat mașina mai la stânga, poate mai la dreapta, dar mașina nu e nicăieri. Apoi își dă seama, stupefiat că legile au rămas în portbagaj – mașina fiind furată, de fapt, pentru acest motiv -, și că, totuși, acestea sunt la el.

Ba chiar îi anunță pe hoții superdotați că s-au chinuit în zadar să-i cloneze cheia, mașina, legile, pe el, întrucât, cu prețul vieții, a reușit să-și salveze opera.

„Nu am auzit alarma, nu s-a spart niciun geam, nu a fost niciun fel de urmă. Mi s-a explicat că singurul mod prin care se poate fura o mașină atât de sofisticată este numai printr-un sistem de clonare a cheii. Adică doar cineva foarte profesionist care dacă vrea să-ți pătrundă în mașină sau să-ți ia mașina are nevoie de un sistem de clonare a cheii. Adică vine cu o mașină aproape de mașina ta, sau e nevoie de un individ aproape de tine, ca mai apoi cu un sistem clonează cheia, ulterior îți blochează cheia cu un calculator. (…) Dacă s-a ajuns până aici încât să aflu că dacă îmi găsesc mașina pot să mor subit doar pentru că am vrut să aduc niște modificări la legile Justiției, atunci situația este foarte gravă”.

Înțelegeți? Adică, omul acesta ne spune, cu alte cuvinte, că e martir. Că va propune niște modificări pe legile Justiției atât de bulversante pentru „binom”, încât acesta, prin mâna lungă a vecinului SRI, i-a clonat cheia de la sofisticata-i mașină, numai și numai ca să-i fure, de fapt, amendamentele.

Am înțeles, deci asta e! Putea să ne-o spună mai simplu, mai direct. „Domnilor, binomul nu se lasă, e pe metereze! Și mi-ați confiscat AKM-ul…”.

Mai am o singură întrebare: legile astea ale omului, amendamentele, îmbunătățirile, unde se află ele, de fapt?!

ŞOC! O mare sportivă a României, înfometată şi abuzată în secret: "Mi-a pus mâna pe...
Dragnea i-a dat 'fatala' Irinei, după ce a văzut-o cu altul. Unde a ajuns să...
FOTO. Larisa Drăgulescu se pozează în ipostaze interzise! `Am făcut așa o avere impresionantă`
Dieta împotriva inflamației. Alimentele care luptă cu îmbătrânirea, durerea și bolile cronice
Ion Țiriac, ce lovitură! Și-a vândut una dintre cele mai sclipitoare și scumpe afaceri
O pandemie ascunsă? Boala care ucide mult mai mulţi oameni decât se credea
O bancă din ROMÂNIA vinde un SUV BOMBĂ. Are dotări și un LOOK incredibile
BANCUL ZILEI – Ion, Maria și supozitoarele buclucașe
Mărturia primului român infectat cu tulpina Omicron: vecinii nu-l lasă să deschidă fereastra
Dragnea i-a dat 'fatala' Irinei, după ce a văzut-o cu altul. Unde a ajuns să...
Cele mai perverse OBICEIURI ale oamenilor. „Sunt de-a dreptul ȘOCANTE”
CUM s-au bucurat MICUȚII de cadourile de la MOȘ Nicolae! Video
TOP 3: Cele mai bune filme de comedie din istorie
Vestea ȘOC a momentului în România: A murit... Un sfârșit cumplit
Adevărul despre miocardită. Efectul care sperie pe toată lumea. Ce s-a descoperit
Infidela Mihaela Rădulescu a fost prinsă în pat cu dansatorul Laurențiu. Ce va face Felix...
O poveste fabuloasă de succes. Cum a ajuns un IT-ist din Cluj să facă 100...
Locul superb aflat la câteva minute de Braşov, dar care nu este o staţiune de...