Carmen Avram, despre prezența în primul eșalon la alegerile europarlamentare: „Am prins DRAG de PSD. Am simțit lucruri pe care nu am crezut că pot să le simt”

Carmen Avram, despre prezența în primul eșalon la alegerile europarlamentare: „Am prins DRAG de PSD. Am simțit lucruri pe care nu am crezut că pot să le simt
Publicat: 26/03/2019, 16:45

„Are doamna Dăncilă această sintagmă pe care o folosește foarte des: țara mea. Pe mine mă atinge în inimă”, a spus Carmen Avram, criticându-i pe cei care au ieșit în stradă la începutul lui 2017 după OUG 13 și a lăudat-o pe Viorica Dăncilă pentru prestația de la Bruxelles.

„Eu nu am fost votant PSD. Până în 2009 am votat PNL. După 2009 am tot așteptat ca PNL să își revină și i-am găsit mereu scuze. După acest decembrie 2016, am văzut un partid care câștigă alegerile și, la câteva săptămâni, există această tentativă de a fi înlăturat de la putere. După care l-am văzut asaltat în moduri în care nu credeam că mai e posibil, și dinăuntru, și dinafară. Și l-am văzut în această zbatere de a ține piept presiunii. El, întâi și întâi, nu cedează și mai are timp să rezolve și lucruri. Și m-am uitat la el, la acest partid și cumva, pentru prima dată în istoria mea personală, am prins drag de el și am început să îl respect. Am început să simt pentru el lucruri pe care nu am crezut că pot să le simt. S-au întâmplat lucruri în acești ultimi 2 ani, care pentru mine au fost șocanți. Și forța acestor oameni, care au fost huiduiți, huliți, scuipați, în toate felurile, forța acestor oameni de a duce mai departe o misiune pe care și-au asumat-o și au câștigat-o în mod legal”, a declarat Avram la postul pentru care lucrează.

„Pe lângă asta, a fost un moment decisiv, când am știut că sunt de partea lor total: speech-ul pe care Viorica Dăncilă l-a ținut în Parlamentul European, atunci când era problema rezoluției care s-a votat. Ăsta e un speech pe care eu aș putea…, până la următorul fabulos care o să apară, aș putea să-l ascult în buclă. E o pledoarie pentru România pe care eu n-am mai auzit-o. Și are doamna Dăncilă această sintagmă pe care o folosește foarte des: țara mea. Pe mine mă atinge în inimă asta… a început să mă doară pentru că țara mea suferă. Și în Parlamentul European a fost această doamnă care, cu vocea ei firavă, a spus: Țara mea nu merită să fie pedepsită”, a continuat soția lui Adrian Ursu, o altă vedetă a Antenelor.

PSD a validat recent lista pentru alegerile europarlamentare din 26 mai și pe primele trei locuri se află Rovana Plumb, Carmen Avram și Claudiu Manda.

Și PNL a apelat la un nume greu din presă pentru a avea succes la europarlamentare, în persoana lui Rareș Bogdan, fostul prezentator al emisiunii „Jocuri de Putere” de la Realitatea Tv.

Carmen Avram a plecat de la Pro Tv la Antenă în 2010. Ea era editor general la emisiunea „România, te iubesc” de la Pro Tv și a trecut la trustul Intact. La Antena 3, Avram a fost gazda emisiunii „În Premieră”, de tip documentar tv.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă este editor la GÂNDUL.RO și are o vastă experiență, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Medicii ar putea fi nevoiți să îi amputeze un picior lui Florin Piersic! Dezvăluiri de...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era...
BREAKING | Florin Piersic avea septicemie când a fost internat în spital! Anunțul oficial al...
Boala RARĂ de care suferă Sebastian Dobrincu. Cum l-au afectat problemele de sănătate: „Plângeam în...
După ploi torenţiale şi inundaţii, meteorologii anunţă noi dezastre în zilele următoare. Zonele aflate sub...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Anunț de ultim moment despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Un medic din...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Guvernul a anunţat luna în care vor avea loc alegerile prezidenţiale în România
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
Se dau banii de taxe înapoi. Vin direct în plic: A fost o greșeală
Toți șoferii trebuie să știe. Care e presiunea corectă în cauciucuri
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să...
Gestul făcut de Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit,...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Cea mai fierbinte lună aprilie din istorie. „În ce moment declarăm că am pierdut lupta?”