FOCARE DE VIOLENȚĂ. Nou episod de ATAC împotriva polițiștilor, FILMAT la Hârșova. Oamenii legii, veniți să aplaneze un conflict între persoane aflate în izolare

FOCARE DE VIOLENȚĂ. Nou episod de ATAC împotriva polițiștilor, FILMAT la Hârșova. Oamenii legii, veniți să aplaneze un conflict între persoane aflate în izolare
Sursa FOTO: knd.ro/ FOTO cu caracter ilustrativ
Publicat: 22/04/2020, 01:01
Actualizat: 22/04/2020, 01:04

Un echipaj de poliție a fost atacat de mai mulți indivizi violenți, după ce oamenii legii au venit sa aplaneze un conflict al unor persoane aflate în izolare în Hîrșova, județul Constanța, se arată pe pagina de Facebook a sindicatului Europol. Episoadele de violență îndreptate împotriva polițiștilor s-au intensificat în ultimele zile, după scandalul din Rahova, dar și cel din județul Prahova, care au dus la suplimentarea forțelor de ordine din zonă.

„Vedeți că ăștia sunt în carantină”, spun polițiștii. Un bărbat care stă la poarta casei în care, cel mai probabil, erau persoanele în carantină le spune polițiștilor: „A sunat fără să știe…”/ Ce problemă aveți?”, replică polițiștii. ”Nu, suntem neamuri”, răspunde bărbatul. „Ok, unde e persoana care a sunat? „Nu știu, habar n-am. Nu vedeți că (neinteligibil)”. Polițiștii spun în continuare: „Ia vedeți, ce se întâmplă acolo? Nu vedeți că se țipă?” Bărbatul de la poartă intră în curte, unde are loc o altercație, apoi iese în fugă un individ care îi atacă furibund pe polițiști, după care urmează o încăierare generală.

Polițiști atacați în Hîrșova, Constanța

Polițiști atacați în HîrșovaPolițisti atacați după ce au venit sa aplaneze un conflict al unor persoane aflate în izolare în Hîrșova, județul Constanța

Publicată de Sindicatul Europol pe Marţi, 21 aprilie 2020

Reamintim că polițiștii bucureșteni au fost nevoiți să tragă cu armele, duminică seară, după ce două clanuri din sectorul 5 s-au luat la bătaie.

Potrivit anchetatorilor, în jurul orei 20. 45, o persoană a sunat la 112 și a spus că mai multe persoane s-au luat la bătaie. La fața locului, au ajuns de urgență mai multe echipaje de poliție, inclusiv echipe ale Serviciului Acțiuni Speciale și jandarmi.

Romii care s-au bătut, de Paște, cu toată Poliția Sectorului 5, la care care s-au adăugat inclusiv trupele de mascați, s-au pregătit dinainte de „războiul” cu autoritățile. Cu puțin timp înainte de izbucnirea incidentelor, unul dintre liderii acestora a transmis prietenilor un mesaj, pe internet, prin care a anunțat că, alături de rudele sale, îi așteaptă de polițiști să ajungă, ca să le „răstoarne mașinile”.

Nu este singurul incident de acest fel.  Zilele trecute, în Prahova doi poliţişti şi un poliţist local chemaţi, joi seara, să aplaneze un scandal izbucnit între trei persoane din Vâlcăneşti, județul Prahova, au fost ameninţaţi cu moartea şi loviţi cu furca şi pumnii.

În urma incidentelor provocate în weekend de interlopi, Ministerul de Interne a decis să suplimenteze numărul de efective trimise luni să patruleze în județul Prahova.

Astfel, din ordinul MAI, luni după-amiază, 20 aprilie, a fost „razie” în Prahova. Forţe de ordine cu efective mărite au acţionat în tot județul, din ordinul conducerii ministerului, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, asigurarea climatului de ordine publică şi siguranţă rutieră, precum şi verificarea măsurilor legale impuse prin ordonanţele militare.

Gilda Popa
Gilda Popa este licențiată în Drept și a urmat un master de psihologie organizațională la Facultatea de Psihologie - Universitatea București. A mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China aplică strategia "broaştei fierte", acuză comandantul armatei americane din regiunea Indo-Pacific
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Telefonul te înregistrează tot timpul. Trucul prin care scapi de supraveghere
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Harriet Quimby, prima femeie care a traversat în zbor Canalul Mânecii