SCANDAL. Bătaie ca în filme lângă pușcăria Rahova. Polițiștii au deschis focul! VIDEO

Publicat: 19/04/2020, 21:55
Actualizat: 19/04/2020, 22:29

Polițiștii bucureșteni au fost nevoiți să tragă cu armele, duminică seară, după ce două clanuri din sectorul 5 s-au luat la bătaie.

Potrivit anchetatorilor, în jurul orei 20. 45, o persoană a sunat la 112 și a spus că mai multe persoane s-au luat la bătaie. La fața locului, au ajuns de urgență mai multe echipaje de poliție, inclusiv echipe ale Serviciului Acțiuni Speciale și jandarmi.

Ulterior,la fața locului au ajuns întăriri de la toate secțiile care aparțin de Poliția Sectorului 5.

În scurt timp, mai multe persoane au fost imobilizate și duse la audieri. Potrivit Poliției Capitalei, a fost folosit inclusiv armamentul, după ce polițiștii au tras în rafale pentru a-i intimida pe agresori, însă nu au fost înregistrate persoane rănite.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, scandalul ar fi izbucnit la o petrecere la care se adunaseră o mulțime de oameni, care încălcaseră regulile impuse de Ordonanțele Militare. La un moment dat, din cauza consumului de alcool, mai mulți petrecăreți s-au luat la bătaie. Speriați, unii dintre cei prezenți au sunat la numărul de urgență 112.

În momentul în care polițiștii au ajuns la fața locului, scandalagiii s-au îndreptat împotriva forțelor de ordine și au început să arunce cu pietre și alte obiecte dure.

Treizeci și șapte de persoane au fost conduse la audieri, iar zona a fost izolată, pentru cercetarea la fața locului. În același timp, anchetatorii îi caută pe toți cei care au fost implicați în incidentele de stradă și care au reușit să fugă.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Polițieiciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase