Avem date de ultimă oră din anchetă! Ce a declarat șoferul de TIR audiat de procurori + cine ar putea fi criminalul, dar și victima (SURSE)

Avem date de ultimă oră din anchetă! Ce a declarat șoferul de TIR audiat de procurori + cine ar putea fi criminalul, dar și victima (SURSE)
Avem date de ultimă oră din anchetă! Ce a declarat șoferul de TIR audiat de procurori + cine ar putea fi criminalul, dar și victima (SURSE)
Publicat: 06/11/2020, 16:56
Actualizat: 06/11/2020, 17:41

Cadavrul unei femei a fost descoperit – vineri noapte, 30 octombrie – în județul Giurgiu și, potrivit surselor judiciare, victima a fost pusă într-un geamantan și incendiată. Primele cercetări au stabilit că tânăra ucisă avea vârsta de aproximativ 20-30 de ani, geamantanul fiind descoperit între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor.

În urma necropsiei s-a stabilit, inițial, că tânăra avea plăgi la nivelul capului și fracturi costale, iar decesul a survenit ca urmare a șocului hemoragic.

Surse GÂNDUL.RO au declarat, ÎN EXCLUSIVITATE, că anchetatorii l-au audiat pe unul dintre șoferii de TIR care au trecut, la momentul respectiv, prin zonă, iar acesta a declarat că geamantanul ardea ”cu flăcări mici, de început de combustie”, pe sensul opus al șoselei observând un TIR ”pe avarii”. Totuși, nu se afla nicio persoană în cabină și nici lângă mașină, a precizat șoferul, inițial crezând că nu este vorba decât despre un incendiu de vegetație.

Potrivit acelorași surse, ancheta ”înaintează greu”, fiind luată în calcul și varianta ca asasinul fetei să fie chiar un șofer de TIR. Pe de altă parte, în ceea ce privește identitatea victimei, nu este exclus ca aceasta să fie chiar ”o prostituată din Bulgaria”, spun sursele GÂNDUL.RO.

Necropsia a stabilit că victima nu a fost abuzată sexual

O altă informație, ÎN EXCLUSIVITATE, intrată în posesia GÂNDUL.RO, este aceea că necropsia efectuată în acest caz șocant a stabilit că victima arsă în acel troler de culoare mov nu a fost abuzată sexual.

În urma expertizării, în laborator, a probelor secrețiilor vaginale, nu au rezultat urme de act sexual.

Criminaliștii au reușit, totuși, să reconstituie chipul femeii ucise și să stabilească, cu exactitate, semnalmentele complete ale acesteia. Victima avea între 20 și 30 de ani, o înălțime de 1,60 – 1,65 metri și o constituție atletică. Avea părul șaten, drept, de lungime medie, urechi mici și depărtate, iar dinții erau în stare bună – fără carii, compleți – ”cu excepția dintelui incisiv mic dreapta sus, care lipsește”.

În plus, tânăra avea sânii mici în comparație cu volumul corpului, iar la picior purta 35-36. Conform anchetatorilor, dentiția sănătoasă a victimei ar putea dovedi că ”aceasta era o femeie îngrijită, cu un anumit nivel de educație, care nu avea pe corp cicatrice și nici tatuaje”.

IGPR: ”Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicina Legală Giurgiu în vederea efectuării autopsiei”

Potrivit comunicatului transmis de IGPR după descoperirea macabră, totul a pornit de la un incendiu sesizat, numai că – ulterior – a fost observat cadavrul unei persoane.

În sprijinul anchetatorilor a fost trimisă și o echipă de specialiști din cadrul I.G.P.R. ( Direcția de Investigații Criminale și Institutul Național de Criminalistică).

”La data de 30 octombrie a.c., ora 22.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Nr. 4 Ghimpați au fost sesizați prin SNUAU 112, de către o persoană, cu privire la faptul că pe DN 6, între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor este un incediu, iar în urma intervenției, a observat cadavrul unei persoane. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă complexă, condusă de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, care a indetificat un cadavru de sex feminin carbonizat în procent de 90%. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicina Legală Giurgiu în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Din dispoziția Inspectorului General al Poliției Române, o echipă de specialiști din cadrul I.G.P.R. ( Direcția de Investigații Criminale și Institutul Național de Criminalistică) se deplasează în județul Giurgiu, pentru a acorda sprijin de specialitate, în cadrul anchetei. În această dimineață, au fost suplimentate efectivele participante la activități”, s-a precizat în comunicatul IGPR.

Adina Anghelescu
Cunoscut jurnalist de investigatii, generatia presei anilor '90, prin condeiul căreia au trecut toate marile scandaluri ale ultimilor 30 de ani. Licențiat mai mult
Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Niciun șofer din România NU MAI SCAPĂ. S-a dat ordin la Poliția Română: Desfășurăm FORȚE...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Harriet Quimby, prima femeie care a traversat în zbor Canalul Mânecii