Cât COSTĂ meniul de Paște în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. La ce preț poți comanda cozonac, drob sau ciorbă de miel

Cât COSTĂ meniul de Paște în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. La ce preț poți comanda cozonac, drob sau ciorbă de miel
Publicat: 13/04/2024, 11:49

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați chefi din România, iar prețurile la restaurantul său sunt destul de piperate.

Și, odată cu apropierea Paștelui, restaurantul lui Scărlătescu oferă și produse tradiționale specifice acestei sărbători, dar oferta nu e neapărat pentru toate buzunarele.

Cu toate acestea, se pare că meniurile de la restaurantul său, X Chef by Cătălin Scărlătescu, sunt destul de căutate, arată Fanatik.

Scărlătescu face tot posibilul pentru a le oferi clienților experiențe culinare deosebite, iar cei care nu vor să stea prea multă vreme în bucătărie comandă preparatele tradiționale de la el.

Cât costă produsele de Paște la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu

De când a fost deschis, clienții restaurantului s-au plâns că prețurile nu sunt tocmai accesibile, dar, cu toate acestea, comenzile curg.

Iar acum, în oferta localului se află preparate tradiționale precum pasca, cozonacul și ciorba de miel, dar nu sunt deloc ieftine, arată sursa citată.

Cine vrea să comande o oală de ciorbă de miel pentru masa de Paște trebuie să scoată din buzunar 117 de lei. Ciorba vine într-o oală de 2.4 litri, ceea ce înseamnă că este suficientă pentru ca o familie să își satisfacă pofta.

Puțin mai scumpă este friptura de miel, care costă aproximativ 200 de lei pentru un kilogram. Cei care nu sunt mari fani ai fripturii de miel pot să aleagă alte produse tradiționale, precum sarmalele. Acestea costă 137 de lei porția de 137 de bucăți.

Nici deserturile nu lipsesc din meniul restaurantului lui Cătălin Scărlătescu. Pasca și cozonacul vin la pachet și costă 200 de lei. În ciuda faptului că prețurile sunt ușor piperate, cheful nu duce deloc lipsă de comenzi.

Cum vede Scărlătescu restaurantul ideal

Chef Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România, a vorbit recent despre modul în care crede el că ar trebui să funcționeze un restaurant, dar și despre relația dintre angajator și angajat.

De asemenea, Scărlătescu a vorbit și despre piața muncii în ceea ce-i privește pe bucătari și a povestit cum a evoluat el din punct de vedere salarial.

El a adăugat că este important ca un angajator să aibă încredere în propriii angajați, motiv pentru care el le permite angajaților săi să aibă acces la sertarul cu bani, însă totul raportat la munca depusă de fiecare. Citește mai mult…

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Meteorologii Accuweather anunță o vară ciudată în România. Temperaturi anormale în București
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis...
Cu 10 lei poți să trăiești cu ochii tăi o călătorie splendidă în trecut. Istoria...
Absolut ȘOCANT! Ce au arătat ultimele analize în cazul Gabrielei, fetița de 4 ani moartă...
Minunea din grădina unui sătmarean. Fructele sale ajung să cântărească şi 140 de grame şi...
Se spală în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Accident sau sinucidere? Un bărbat a decedat în a treia zi de Paște, după ce...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a...
Adevărul despre FIOROȘII T-REX! S-a aflat ABIA ACUM
A MURIT MARELE ACTOR român. Durere imensă pe scena teatrului românesc: Timpul are şi el...
Putin, palat de 1 miliard. Imagini uluitoare din casa dictatorului
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația:...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va...
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de...
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e...
Satelitul care a orbitat Pământul nedetectat timp de 25 de ani