George Simion, vizită de trei zile în SUA. Care este perioada deplasării și la ce eveniment va participa liderul AUR

George Simion, vizită de trei zile în SUA. Care este perioada deplasării și la ce eveniment va participa liderul AUR
Liderul AUR, George Simion / FOTO - Facebook
Publicat: 12/09/2022, 16:31
Actualizat: 12/09/2022, 17:03

Liderul AUR, George Simion, va pleca într-o vizită în Statele Unite, timp de trei zile. El a fost invitat de Inter-Parliamentary Coalition for Global Ethics să participe la reuniunea organizată în data de 18 septembrie 2022 la New York.

Conducerea Camerei Deputaţilor a discutat, luni, solicitarea din partea Grupului parlamentar AUR referitoare la deplasarea lui George Simion, vicelider al grupului, în SUA.

„Doresc să vă supun atenţiei faptul că George Nicolae Simion, vicelider al grupului parlamentar AUR, a fost invitat de către Inter-Parliamentary Coalition for Global Ethics să participe la reuniunea organizată în data de 18 septembrie 2022 la New York, SUA, de către Israel Heritage Foundation. (…) Vă rugăm să dispuneţi măsurile necesare pentru efectuarea deplasării, cu suportarea din bugetul Camerei Deputaţilor”, potrivit solicitării semnate de liderul grupului parlamentar, Antonio Andruşceac.

Perioada deplasării va fi 17-19 septembrie, conform deciziei Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor, scrie Mediafax.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualul citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase