O femeie din Iaşi a intrat cu o foarfecă într-o bancă și a încercat să o jefuiască. Cum s-a încheiat acțiunea sa

O femeie din Iaşi a intrat cu o foarfecă într-o bancă și a încercat să o jefuiască. Cum s-a încheiat acțiunea sa
FOTO - Caracter ilustrativ: Pixabay
Publicat: 09/12/2022, 20:51
Actualizat: 09/12/2022, 21:28

O femeie din Iaşi a încercat să jefuiască o bancă, vineri după-amiază, amenințând o angajată cu o foarfecă. După ce a fost dată afară din incinta băncii de către angajați, ea a fost prinsă ulterior de polițiști și dusă la audieri.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că femeia, de aproximativ 50 de ani, a fost depistată în zona cartierului Canta din municipiul Iaşi.

„În jurul orei 12:00, poliţiştii Secţiei nr. 2 au fost sesizaţi despre faptul că o femeie a intrat într-o unitate bancară de pe raza municipiului Iaşi, a scos un foarfece şi a solicitat bani. Aceasta nu a primit ce a cerut, fiind imediat scoasă din incinta unităţii bancare de angajaţi. În urma incidentului nu au rezultat victime omeneşti”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Iaşi.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualulciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase