Un bărbat a vizionat filme pentru adulți lângă o minoră, într-o stație de autobuz. A fost deschis un dosar penal

Un bărbat a vizionat filme pentru adulți lângă o minoră, într-o stație de autobuz. A fost deschis un dosar penal
Sursa FOTO: ilnews.ro
Publicat: 29/06/2021, 19:20

Polițiștii orașului Bragadiru au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că la data de 25 iunie, un bărbat, după ce s-a apropiat de fiica sa, în vârstă de 12 ani, care se afla într-o stație de autobuz, din comuna Ciorogârla, a vizionat pe telefonul mobil, un film, la un volumul ridicat, cu conotații sexuale.

„Facem precizarea că, în ziua de 26 iunie, reclamata s-a adresat unui polițist, care locuiește pe raza localității în care a avut loc evenimentul sesizat, dar care își desfășoară activitățile la o altă subunitate de poliție din cadrul Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov. Imediat, polițistul respectiv a informat comanda Poliției Orașului Bragadiru despre situația sesizată, iar petenta a fost îndrumată să se adreseze acestei unitați de poliție, competentă din punct de vedere teritorial”, au explicat polițiștii.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii orașului Bragadiru au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de corupere sexuală a unui minor, urmărirea penală fiind sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase