Alegerile locale din Capitală, haos total! Dan Cristian Popescu vrea și el renumărarea voturilor la Sectorul 2!

Alegerile locale din Capitală, haos total! Dan Cristian Popescu vrea și el renumărarea voturilor la Sectorul 2!
Alegerile locale din Capitală, haos total! Dan Cristian Popescu vrea și el renumărarea voturilor la Sectorul 2! / Sursa FOTO: https://www.antena3.ro
Publicat: 29/09/2020, 20:59

Situație incredibilă în Capitală, unde încă sunt incertitudini după 48 de ore de la încheierea votului. De parcă nu era de ajuns că la Sectorul 1 este un haos de nedescris, acum a apărut și la „2” aceeași problemă. Sau suspiciune de fraudă, pe model Clotilde Armand.

Dan Cristian Popescu a fost candidatul PSD la Sectorul 2. Marți, 29 septembrie, el a anunțat că vrea renumărarea voturilor fiindcă se teme că alegerile au fost fraudate!

Urmare a efectuării numărătorii paralele a proceselor verbale aduse de către delegații partidului nostru din secțiile de vot și a comparării acestor rezultate cu rezultatele oficiale publicate pe site-ul www.roaep.ro, am constatat o serie de neconcordanțe grave, care sunt de natură a influența rezultatul alegerilor la nivel de sector, în sensul de a fi desemnat în funcția de primar un alt candidat decât cel care a primit cele mai multe voturi valabil exprimate”, anunță Dan Cristian Popescu. Mai exact, fostul liberal susține că „la Sectorul 2 ne-am bătut cu un personaj versat și experimentat în fraude electorale, fostul primar Neculai Onțanu, prin urmare avem toate motivele să cerem renumărarea voturilor. Furtul în secțiile de vot este o practică, din păcate, în România și nu trebuie sub nicio formă să cădem pradă rezultatelor de până acum”.

În încheire, Dan Cristian Popescu îi asigură pe locuitorii Sectorului 2 că „vom lupta pentru fiecare vot! Locuitorii din Sectorul 2 trebuie să aibă votul apărat și să știe că efortul lor nu a fost în zadar. Le mulțumesc încă o dată pentru încrederea acordată și le promit că vom face lumină în privința procesului electoral de la Sectorul 2”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase