Gabriela Firea, provocare pentru Nicușor Dan, Băsescu și Tăriceanu: Dezbatere electorală la o autobază STB!

Gabriela Firea, provocare pentru Nicușor Dan, Băsescu și Tăriceanu: Dezbatere electorală la o autobază STB!
Gabriela Firea, reacție după scandalul fotografiilor făcute în școală, fără mască: „Să vină Poliția să ne ancheteze! Repede!”
Publicat: 07/09/2020, 14:19

Edilul general al Capitalei, Gabriela Firea, propune ca dezbaterea de final de campanie electorală să aibă loc la o autobază STB, menţionând că ar dori să meargă şi la Termoenergetica.

În cadrul dezbaterii – pe care abia o aştept – de final de campanie împreună cu candidatul de dreapta şi cu celălalt candidat de dreapta, domnul Băsescu, şi cu celălalt candidat tot de dreapta, domnul Tăriceanu, deci, cu cei trei candidaţi de dreapta şi de dreapta, când ne vom întâlni toţi patru în ultima săptămână, şi eu propun ca şi locaţie de desfăşurare o autobază STB, ca să fim şi noi acolo cu 11.000 de bucureşteni, să le spună candidaţilor cum şi-au bătut ei joc de Societatea de Transport Bucureşti, cei care au avut ocazia să facă ceva bun la un moment dat şi nu au făcut şi de asemenea să spună cum vor tăia ei subvenţia pentru transportul public în comun, pentru că aşa au anunţat, eu am înregistrările”, a declarat Firea în şedinţa de luni a CGMB.

Probocare pentru Nicușor Dan, Traian Băsescu și Tăriceanu

Edilul Firea susține că Nicuşor Dan, candidatul susţinut de PNL şi USR PLUS la Primăria Capitalei, nu mai poate da înapoi.

Degeaba a ieşit ieri candidatul de dreapta să spună că nu e aşa, că noi avem înregistrările în care a spus că în cazul (…) în care ajunge aici, la Primărie, primul lucru – elimină subvenţiile, deci asta înseamnă că un bilet de transport public în comun nu va mai costa 1,3 lei, ci 6 lei, deci eu acolo vreau o dezbatere cu toată dreapta din Bucureşti (…) şi mai am o idee de locaţie, aş vrea să mergem şi la Termoenergetica, cu aproape 4.000 de angajaţi, şi să le spunem de ce PNL-ul a falimentat RADET-ul cu primul de pe listă acum al PNL-ului care trebuie votat, e bun de votat, că e priceput la falimente şi e toată ziua cu falimentele şi cu voucherele”, a afirmat Firea.

Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei, a reiterat, luni, într-o conferinţă de presă, invitaţia făcută primarului general de a participa la trei dezbateri în perioada campaniei electorale, pentru a discuta despre proiectele Capitalei.

În acest context, Gabriela Firea a criticat Executivul Orban, spunând că nu s-a pregătit suficient pentru redeschiderea școlilor și că a făcut afaceri în pandemie, iar Primăria Capitalei trebuie să fie și Ministerul Sănătății, cât și al Educației.

Edilul l-a atacat și pe ministrul Sănătății, numindu-l „mediocru”. „A ajuns ministru unul dintre cei mai mediocri medici din țară”, l-a catalogat Gabriela Firea pe Nelu Tătaru.